Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Tänään Virossa järjestettiin valtakunnalliset viulukilpailut – Minun tyttäreni, 11-vuotias Estella Elisheva, on nyt virallisesti Viron kolmanneksi paras viulisti!

Helena-Reet: Tänään Virossa järjestettiin valtakunnalliset viulukilpailut – Minun tyttäreni, 11-vuotias Estella Elisheva, on nyt virallisesti Viron kolmanneksi paras viulisti!

OHMYGOSSIP – Minun silmäteräni, 11-vuotias tytär Estella Elisheva ilahduttaa minua joka päivä! Tänään hän tuli kotiin mukanaan palkinto ”Viron paras viulisti” III sija – ja hän on vasta 11-vuotias! Olen niin ylpeä hänestä! Super-suuret kiitokset Sakun musiikkikoulun opettajalle Kaari Klesmentille, joka on kehittänyt hänessä sellaisen rakkauden musiikkia kohtaan! Niin upeaa – olen niin onnellinen ja ylpeä! Erittäin hieno saavutus sekä omassa ikäluokassaan kui yleensäkin laajemmin.

Keskustelemme Estella Elishevan kanssa päivän tapahtumista ja tulevaisuudesta – hänellä on hyvin selvä tavoite silmissään. Iloitsemme yhdessä kaikista saavutuksista, mutta tiedämme myös sen, että maailma on suuri ja laaja ja se, että joku on huippuhyvä kotimaassaan, ei vielä automaattisesti tarkoita läpilyöntiä ja menestystä koko maailmassa. Mutta meillä on asetettuna suuri tavoite – ei vähempää eikä enempää kuin saada maailmankuuluksi ja tunnustetuksi viulistiksi koko maailmassa. Jos nyt tarkennan tätä lausetta, niin minun tavoitteeni on, että tyttärestäni tulisi maailman kuuluisin ja menestynein viulisti, ja hänen oma tavoitteensa on se, että, hänestä tulisi hyvä ja lahjakas viulunsoittaja, joka nauttisi musiikista – me edustamme tässä yhteydessä suhteellisen erilaisia näkemyksiä ja usein kiistelemmekin tästä aiheesta – olemme kumpikin itsepäisiä ja puolustamme omia ajatuksiamme, moraaliamme ja vakaumustamme. Hän on taiteilija, minä olen liikenainen – mutta meidän yhteistyömme sujuu loistavasti. Me kumpikin motivoimme toisiamme – se on jopa uskomatonta, miten 11-vuotias lapsi voi motivoida 39-vuotiasta äitiään ja minä pystyn herättämään hänessä inspiraatiota harjoitteluun ja isosti haaveiluun. Me olemme supertiimi! I love you Estella Elisheva! Olet niin reipas! Olen sinun uudesta saavutuksestasi hyvin, hyvin onnellinen.

Playing Morrison´s Jig – such a great piece of Celtic music! Morrison´s Jig – Also known as Cry Of The Celtic, Jim Morrison’s, Maurice Carmondy’s Favorite, Maurice Carmondy’s Favourite, Mayor Harrison’s Fedor, Morrison’s Aaron, Morrison’s No. 1, Paddy Stack’s Fancy, Port Ui Mhuirgheasa, Stick Across The Hob, The Stick Across The Hob, Tom Carmondy’s Favorite. This jig, usually just called “Morrison’s,” gets its name from the renowned Sligo-born Irish-American fiddler James Morrison (1891 – 1947) who, in fact, did not write it Celtic music is a broad grouping of music genres that evolved out of the folk music traditions of the Celtic people of Western Europe. It refers to both orally-transmitted traditional music and recorded music and the styles vary considerably to include everything from "trad" (traditional) music to a wide range of hybrids. Celtic music means two things mainly. First, it is the music of the people that identify themselves as Celts. Secondly, it refers to whatever qualities may be unique to the music of the Celtic Nations. #musician #musicproduction #100daysofpractice #music #viola #violin #skripka #violino #fiol #violinist #violinista #viiul #viiuldaja #viulu #viulunsoittaja #fiolspelare #playingviolin #snkt #americasgottalent #xfactor #youngmusician #celticmusic #Irishmusic #vikings #teenchoice #lovemusic #sunägukõlabtuttavalt #Scandinavianviolinist #OHMYGOSSIPteen #EstellaElisheva

A post shared by Estella Elisheva (@estella.elisheva) onMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory