Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KAUNEUS- ja MUOTIbloggaaja Mariliis Anger paljasti meikkilaukkunsa sisällön ja kauan kestävän meikin salaisuudet!

KAUNEUS- ja MUOTIbloggaaja Mariliis Anger paljasti meikkilaukkunsa sisällön ja kauan kestävän meikin salaisuudet!

OHMYGOSSIP – ”En meikkaa itseäni päivittäin. Ensinnäkin siksi, ettei minulla ole siihen tarvetta, koska en lähde joka päivä kotoa ulos, toiseksi siksi, jos ollaan rehellisiä, meikin poistaminen (ripsivärin tarkemmin) on kaikkein tylsintä puuhaa maailmassa”, Mariliis Anger kirjoittaa blogissaan mariliisanger.nordenbladet.ee.

Meikistä puheen ollen, arkisempi meikki koostuu minun osaltani ripsiväristä, kulmaväristä ja postipunasta. Jos tarvitaan vahvempaa ja peittävämpää meikkiä, niin silloin mukaan tulevat myös meikkivoide ja luomivärit.

Mariliis julkistaa tuoreessa blogipostituksessaan hyvän ja kauan kestävän meikin salaisuudet ja avaa meikkilaukkunsa! Katso Mariliis Angerin suosikkituotteet ja meikkisuositukset TÄSTÄ.

Lähde: mariliisanger.nordenbladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory