Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Kuntoilupäivä ystävän seurassa!

Tuija Järvinen: Kuntoilupäivä ystävän seurassa!

OHMYGOSSIP – Ihanan keväinen, lämmin ja aurinkoinen tervehdys täältä Kuopio Citystä! Tänään on ollut todella mahtava sää. Hyvä pointti on se, että lumet saavat vihdoinkin kyytiä….yes! Kyllä tätä kevään alkamista on odotettukin. Tämä päivä oli muutenkin hauska ja toiminnallinen, sillä pidimme ystäväni kanssa nk. yhdistetyn kuntosali & kylpyläpäivän.

Lähdimme ajelemaan ennen puolta päivää kohti Siilinjärveä tarkoituksenamme mennä kuntoilemaan virkistyskylpylä Fontanellaan. Paikka on meille jo ennestään tuttu. Siellä on todella monipuoliset kylpyläpalvelut mm.; iso poreamme, lasten pieni -sekä iso allas. Lisäksi on pidempi allas uimista sekä kuntouimista varten ja pyöreä allas, jossa on erilaisia tehokkaita vesihierontapisteitä. Niissä voi hierotuttaa eri kehon osia, selkää, kipeytyneitä hartioita ja niskaa. Toki Fontanellasta löytyy lapsille ja lapsenmielisille vesiliukumäkikin. Olen sen kerran laskenut ja se jäi kyllä viimeiseksi kerrakseni. Kokemus oli sen verran hurja ja pelottava. Vauhdista ei myöskään ollut puutetta.

Ensiksi päätimme mennä kuntosalille. Kävin eilenkin salilla, mutta viikossahan pitää harrastaa liikuntaa se muutama kerta, jos aikoo saada siitä kunnon hyödyn. Olin todella tyytyväinen kuntosalin laitteisiin (ensimmäistä kertaa kävin Fontanellan kuntosalilla). Laitteet olivat uudemman aikaisia kuin mitä olen tottunut täällä Kuopion salilla. Teimme vähän yli tunnin treenin ja sen jälkeen menimme kylpylän puolelle. Uimme sekä nautimme lopuksi porekylvystä. Kyllä se on niin, että vesiliikunta on mukavaa ja rentouttavaa. Kylpylä oli lisäksi täynnä iloisia ja aktiivisia ihmisiä. Siellä oli ikäihmisten vesijumppa sekä paikallisen päiväkodin lapset hoitajineen. Vilskettä ja melskettä ei siis paikasta puuttunut.

Kahden tunnin kuntoilun jälkeen alkoikin jo pahasti hiukoa, joten menimme kylpylän yhteydessä sijaitsevaan ravintolaan. Lounas puffetin ruokatarjonta näytti niin houkuttelevan monipuoliselta ja terveelliseltä, joten tilasimme lounaan suoraan siitä. Söimme mm. broileria kasvispinaattikastikkeessa, erilaisia salaatteja, punajuuriviipaleita, keitettyjä perunoita ja riisiä. Saatuamme mahamme kylläisiksi lähdimme takaisin kotimatkalle.

<3 :lla tuija

valokuvat: minä ja ystävä

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory