Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: ZinZinon Balance Oil (kalaöljy) – terveysihmeitä tekeviä vaikutuksia!

Tuija Järvinen: ZinZinon Balance Oil (kalaöljy) – terveysihmeitä tekeviä vaikutuksia!

OHMYGOSSIP – Keväinen tervehdys ja tuulahdus Kuopiosta! Nyt on aika julkistaa oman elimistöni rasvahappotasapainon tulos. Olen siis nauttinut noin 120 päivää ZinZinon Balance Oilia (kalaöljyä) oman painoni mukaisesti ja tulos on nähtävillä alhaalla olevasta taulukosta. Pakko todeta, että tulokset ovat todella hyvät! Oloni on myös ollut hyvä ja olen saanut olla terve.

Elimistön rasvahappotasapaino on hyvin tärkeä asia. Voit testata oman rasvahappotasapainosi, ottamalla verikokeen ja lähettämällä sen nimettömästi ZinZinon laboratorioon (Balance test). Sieltä testitulokset saavuttuaan noin 20 päivän kuluessa kertovat mikä on elimistösi tilanne. Mikäli se ei ole kohdallaan, voit saavuttaa hyvät tulokset muutamassa kuukaudessa ZinZinon Balance Oil -kalaöljyn avulla kuten minäkin.  Voit tilata suoraan ZinZinon sivulta Balance testin kotiisi.  Lisää testistä ko. omalla sivulla. Alempana näet kaaviosta entiset ja nykyiset arvoni . Sieltä näkyvät myös tavoitteelliset optimaaliarvot.

Balance Oil -kalaöljy

Sitä on saatavilla mm. appelsiinin, sitruunan ja mintun makuisena. Se on täysin luonnollinen ravintolisä. Tämä ravintolisä auttaa saavuttamaan optimaalisen omega 6- ja omega 3 -rasvahappojen tasapainon vain 120 päivässä. Lisäksi se kasvattaa omega-3 rasvahappotasoja elimistössä. Balance Oil sisältää polyfenolipitoista oliiviöljyä ja luonnonvaraisten kalojen öljyä. Pullon mukana on annostelukuppi, jolla voit mitata juuri sinun painollesi sopivan määrän.

Miksi sitten elimistön rasvahappotasapaino on niin tärkeä?

Vaikutus:

  • näkökyky
  • lihasten terveys
  • solujen toiminta
  • hiukset, kynnet (omat hiukseni ovat jo 65 cm:n pituiset, kiiltävät ja hyväkuntoiset)
  • verenpaine (omani pysynyt normaalina)
  • ihon terveys ja elastisuus (ihoni hyvässä kunnossa, ei juurikaan sanottavammin ryppyjä)
  • vähentää oksidatiivista rasitusta
  • luuston terveys
  • tekee hyvää sydämelle
  • tehostaa immuunijärjestelmää (koko talvena en sairastanut edes flunssaa!!!)

Omasta kokemuksestani siis hyvästä sellaisesta, suosittelen lämpimästi testaamaan oman rasvahappotasapainon (Balance testi) ja toimimaan sen mukaan, mikä tuloksesi on. Mikäli asiassa on kysyttävää, ota yhteys esim. facebookin messengerin kautta minuun tai tuija.b.jarvinen@gmail.com.

Aiempi blogini aiheesta: https://ohmygossip.nordenbladet.fi/articles/2895-tuija-jarvinen-zinzino-testi-veren-rasvahappoprofiilin-testausmenetelma

ZinZinon kotisivu: www.zinzino.com

Hyvää kesän odotusta!

<3 tuija

valokuvat: tuija järvinen ja kotialbumi

ZinZino – tuotteita, joiden testihenkilö olen ollut.

Tässä näkyvät ennen 14.09.2017  ja jälkeen 23.04.2018  elimistöni rasvahappoarvoni. Tavoite eli Target  on myös nähtävillä taulukossa. Edistystä on siis tapahtunut ja paljon!

Niin kesää odottaessa…… 🙂

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory