Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Uskalla elää – olemme täällä vain kerran todistettavasti!

Tuija Järvinen: Uskalla elää – olemme täällä vain kerran todistettavasti!

Aurinkoinen lauantain halitervehdys!

OHMYGOSSIP – Katsoin juuri radiotoimittaja Jenny Lehtisen small talk -tyyppisen Jenny + Brunssilla tv-ohjelman, jossa oli vieraana  kiinteistömoguli Kaisa Liski ja radiopersoona Kimmo Vehviläinen. Ohjelmassa keskusteltiin keski-ikäisyydestä ja kaikesta siihen liittyvästä; vanhenemisen pelosta, sairastumisesta, seksielämästä jne. 

Tämä ohjelman aihe kirvoitti minut tarttumaan tietokoneeni hiireen ja postaamaan blogin melko pitkän ajan jälkeen. Taukoa on ollut (nk. yksityisestä kirjoittelusta), mutta en ole tuntenut tarvetta kirjoittaa mistään erityisesti. Minun pitää saada aina se “inspiraatio” – teen sitten mitä tahansa luovaa, lisäksi päiväni ovat jo muutenkin täynnä tekemistä. Lisää olisi tulossa mikäli minua innostaisi ja olisi vaan aikaa tuottaa eräs kauneusalan tapahtuma.

Itse blogin aiheeseen mennäkseni, olen törmännyt ihmeellisiin asioihin ja ennakkoluuloihin omalla kohdallani. Tyyliin; ei tuon ikäisenä ole sovelias olla uimapukumallina (tai ylipäätään, ulkomailla on jopa 70-80 -kymppisiä malleja), onpa joku kommentoinut sitäkin, kun olen ollut somessa valokuvassa farkut jalassa. Haloo!! Millä ihmeen vuosisadalla nämä ko. henkilöt elävät? Mistä lähtien ei keski-ikäinen ole saanut “elää”? Pitäisi ilmeisesti laittaa huivi päähän ja pukeutua johonkin harmaaseen säkkiin? No, en sitten varmasti – ikinä.

Minusta tämän päivän naiset ovat niin iättömiä, että on todella vaikeaa arvioida heidän ikäänsä. Minusta on joskus mukavaa istua kaupungin terassilla, seurata ja katsella ihmisiä. Kyllä tämän ikäinenkin nainen ymmärtää myös mieskomeuden päälle, awink. Jenny Lehtistä tuntui hirvittävän ajatus vanhenemisestä tv-ohjelmassaan. Kylmä faktahan on se, että me kaikki vanhenemme ajallamme. Onneksi se tapahtuu hitaasti ajan kanssa eikä yhdessä yössä. Se helpottaa asiaan sopeutumista. Voimme yrittää hidastaa prosessia eri keinoin, mutta aikaa vastaan ei ole lääkettä. Tulemme häviämään sodan  satavarmasti.

Tärkeää on kuitenkin pitää itsestä hyvää huolta, jotta välttyisi ennenaikaiselta sairastumiselta, tosin tämäkään ei ole aina meidän käsissämme. Moni on kysynyt sitä, miten olen säilyttänyt nuorekkuuteni. No, siihen on todella yksinkertainen resepti: säilytä huumorintajusi ja elämän nälkäsi/ilosi! Itse olen ikuinen luonnonlapsi. Otan päivän kerrallaan niin kuin se tulee enkä juurikaan elä tulevassa liikaa. Turha on murehtia huomista, kun on tämäkin päivä elettävänä. Siksi mun ehdoton motto elämälle onkin: Carpe diem!

Tästä aiheesta voisin kirjoittaa vaikka kuinka, mutta kuninkaalliset häät kutsuvat!

Hyvää ja kaunista viikonloppua. Rakasta itseäsi, jotta voit rakastaa muita.

<3 tuija

Kukka Sinulle!

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory