Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

HYVINVOINTITAKUU! 10 VIISAUTTA, miten Feng Shuin avulla voi parantaa terveyttään ja rakkauselämäänsä sekä lisätä itsenäisyyttään – tarvitaan vain yksi asia!

HYVINVOINTITAKUU! 10 VIISAUTTA, miten Feng Shuin avulla voi parantaa terveyttään ja rakkauselämäänsä sekä lisätä itsenäisyyttään – tarvitaan vain yksi asia!

OHMYGOSSIP – Monet teistä ovat varmaan kysyneet itseltään: ”Miten tulla onnelliseksi?”, ”Miten vapautua stressistä?”, ”Miten voittaa masennus?”, ”Miten itsenäistyä?”, ”Miten saada elämään iloa?”, ”Mitä pitää tehdä, ettei olisi masennusta?” jne. Kaikkein skeptisimpienkin henkilöiden on täytynyt tunnustaa, että Feng Shuin avulla heidän elämänsä on saanut uuden, raikkaan ja myönteisen suunnan. Esitämme teille hyvin helppoja vinkkejä, joita voitte päivittäin käyttää hyvinvointinne parantamiseen! Tarvitaan vain yksi asia – kynttilöitä! Varatkaa aikaa ja polttakaa kynttilöitä!

1. Palauta suhteeseesi intohimo
Jos intohimo on kadonnut suhteestanne, pane kaksi punaista kynttilää makuuhuoneesi oikeaan nurkkaan. Sytytä kynttilät kaksi kertaa päivässä. Pidä huolta siitä, että kynttilät ovat lähekkäin. Jos pidät tuoksukynttilöistä, valitse intohimoa kohottavien kynttilöiden joukosta — esimerkiksi ruusu, ylang-ylang tai jasmiini.

2. Herätä seurueessa huomiota
Tunnetko itsesi hyljätyksi tai sivuun jätetyksi? Kynttilänliekki auttaa sinua saavuttamaan uudelleen haluttua huomiota. Ota yhdeksän punaista kynttilää, aseta ne huoneen takaseinälle. Sytytä kynttilät kerran päivässä, mieluummin päivänvalossa.

3. Löydä motivaatio
Jos sinulla on takka, mutta se ei toimi tai et käytä sitä, sinulla ei ehkä ole kosketusta elävään tuleen ja silloin motivaatio laskee helposti. Motivaation takaisin saamiseksi aseta takan suulle joitakin kynttilöitä ja sytytä ne vähintään kerran viikossa. Kynttilöiden väri riippuu takan sijainnista. Sisäänpääsyn kanssa samalla seinällä oleva takka vaatii sinisiä kynttilöitä, huoneessa vasemmalla olevaan takkaan aseta vihreitä. Takaseinällä olevaan aseta punaisia ja oikealla puolella olevaan takkaan valkoisia kynttilöitä. Jos teillä ei ole takkaa, pidä lähtökohtana lämpöpatterin sijaintia.

4. Tuo kotiin enemmän lämpöä
Tila, joka on kylmä ja masentava, on täynnä yin-energiaa. Tuo tarvittavaa yang-energiaa sisään kolmella sisäänpääsyn luo asetetulla kynttilällä. Raikkaat tuoksut, kuten laventeli, piparminttu ja bergamot auttavat.

5. Feng Shuin avulla vapaaksi rasituksesta
Jos sinulla on taipumusta ottaa itsellesi enemmän tehtäviä kuin jaksat suorittaa, kotonasi on liian paljon Puu-energiaa. Idealisoit tilanteita liikaa ja se tekee toisten kanssa kommunikoinnin vaikeaksi. Kuorman vähentämiseksi ota yhdeksän punaista kynttilää, pane ne vasemman seinän keskivaiheille ja sytytä kerran joka aamu.

6. Inspiraation saamiseen ja ikävyyden karkottamiseen elämästä
Osta kahdeksan sinistä kynttilää, sijoita ne huoneen vasempaan nurkkaan ja sytytä iltapäivällä. Tuoksut, jotka auttavat sinua, ovat sitruuna ja rosmariini.

7. Terveyden parantamiseen
Verenkierto-ongelmien, niveltulehduksen, silmävaivojen tai kuivan ihon yhteydessä pane viisi keltaista ja muodoltaan kulmikasta kynttilää ruokapöydälle ja sytytä ne kerran päivässä.

8. Itsenäisyyden lisäämiseen
Palavista kynttilöistä saat tulienergiaa, joka vahvistaa itsevarmuuttasi. Jos olet liian tarrautunut rakkaimpaasi, lapseesi tai vanhempaasi, pane yksi iso ja pyöreän muotoinen kynttilä kylpyhuoneen oven luo ja sytytä se kerran päivässä.

9. Mielialan kohottamiseen
Jos joku yrittää mollata sinua ja polkee mielialasi nollaan, pane kuusi pitkää kynttilää kodin oikeaan nurkkaan ja sytytä ne iltapäivällä. Kynttilöiden palaessa saat vapautesi ja iloisen mielesi takaisin.

10. Rauhan löytämiseen
Elämässäsi on vain työtä eikä mitään hauskuutta, ja haluaisit muuttaa asian? Tarvitset seitsemän valkoista, pyöreää kynttilää, jotka tulee asettaa huoneen oikeanpuoleisen seinän keskivaiheille. Sytytä ne kerran päivässä iltapäivisin. Rauhoittavia tuoksuja ovat appelsiini ja sitruuna.

Lähde: Näkkälän noidan noitapäiväkirjaMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory