Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Meidän lasten kesä – Leikkimaja, allas ja itse valmistetut ruoat + VALOKUVAT!

Helena-Reet: Meidän lasten kesä – Leikkimaja, allas ja itse valmistetut ruoat + VALOKUVAT!

OHMYGOSSIP – Kesä on täydessä vauhdissa ja lapset keksivät joka päivä uusia leikkejä ja uutta toimintaa – kylpevät kotipuutarhaan sijoitetussa altaassa, leikkivät leikkimajassaan, käyvät juoksemassa, leikkivät naapurin lasten kanssa ja kokkaavat. Estella soittaa myös joka päivä viulua ja lukee pakollista kirjallisuuttaan, jota koulusta annettiin kesällä luettavaksi. Leikkimaja on ollut olemassa jo vuosia, mutta nyt lapset innostuivat sen kunnostamisesta ja sinne muuttamisesta. Koko päivä siivottiin, talosta kuljetettiin tavaroita leikkimajaan ja luonnollisesti suunniteltiin myös siellä yöpymistä.

No, yöpykööt, ajattelin. Ei ole järkevää kieltää kaikkea. Mutta kuten oletin, niin myös tapahtui – kello kahdentoista aikaan yöllä molemmat lapset olivat taas talossa – sillä leikkimajassa oli muka ”vihainen sääski”, joka ei antanut nukkua. Itse olen taipuvainen luulemaan, että majassa oli epämukavaa tai jopa pelottavaa. Nyt on kuitenkin kokemus olemassa ja mieliala jälkeenpäin hyvä. Alempana joitakin kuvia altaastamme, lasten leikkimajasta ja Estella Elishevan tekemistä herkuista.


Yksi kesäisistä suosikeistamme on maustamattomasta jogurtista tehty jälkiruoka. Siihen tarvitaan maustamatonta jogurttia (tai kreikkalaista jogurttia), hunajaa, tuoreita marjoja ja mysliä. Sekoita komponentit ja maukas ja terveellinen jälkiruoka on valmis! Mmmm**** Löysimme Rimistä myös kivan mukin (taisi maksaa euron), johon juuri tällaisen jogurtin voi tehdä kouluun/harjoituksiin/matkalle mukaan otettavaksi. Erittäin kiva ja käytännöllinen. Kansi sulkeutuu kunnolla ja mysliosan voi panna erikseen kannen sisään. Oh, niin, vielä sitten itse tehty marjajäätelö – lapsilla on suuri tekemisen ilo, valitettavasti vain muotista irrottaminen ei vielä onnistu meiltä. Ehkä joku osaa antaa vinkin, miten itse valmistetun jäätelön saa siististi muotista irti?


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory