Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kauneusbloggaaja Mariliis Angerin itse kotona valmistettavan kahvia sisältävän vartalon kuorintavoiteen RESEPTI!

Kauneusbloggaaja Mariliis Angerin itse kotona valmistettavan kahvia sisältävän vartalon kuorintavoiteen RESEPTI!

OHMYGOSSIP – ”Sen sijaan, että heittäisin kahvin juomisen jälkeen kahvinporot pois, kuivaan ne ja teen niistä toisinaan kehon kuorintavoidetta. Sitä on huippuhelppoa tehdä ja kuorinnan jälkeen iho on erityisen pehmeä ja tuoksuu ihanasti”, Mariliis Anger kirjoittaa blogissaan. ”Yksi plussa on sekin, että kahvi on selluliitin vihollinen ja jos teillä on sen suhteen ongelmia, niin kahvilla kuoriminen auttaa vähentämään niitä. Lisäksi teidän ei tarvitse suihkun jälkeen voidella vartaloanne, sillä kuorintavoiteessa oleva oliiiviöljy/kookosrasva jo sinällään kosteuttaa ihoa syvälle!”

TARVITAAN:
1 kupillinen kahvinporoja
6 tl oliiviöljyä tai kookosrasvaa
3 tl merisuolaa tai sokeria

TEE NÄIN:
Jos päätät käyttää kookosrasvaa, aloita sen sulattamisesta. Ota keskikokoinen kulho ja sekoita siinä kaikki ainesosat. Pane seos purkkiin tai (muovi)rasiaan. Ennen käyttöä suosittelen hieromaan kehoa kuivalla harjalla pyörein liikkein ongelmallisilta alueilta (tai koko vartalon), sillä se saa veren paremmin liikkeelle ja näin kuorinta-aineesta on enemmän hyötyä.

Levitä kuorintavoide keholle ja hiero taas pyörein liikkein ja lopuksi huuhtele pois. Jotta tästä olisi paras mahdollinen hyöty, kuori itsesi joka kerta kun käyt suihkussa.


Kuvat: Mariliis Anger
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory