Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Estella Elishevan reseptin mukaan TERVEELLINEN VESIMELONIKAKKU + Vegan- ja Non-Vegan -versiot!

Estella Elishevan reseptin mukaan TERVEELLINEN VESIMELONIKAKKU + Vegan- ja Non-Vegan -versiot!

OHMYGOSSIP – Tästä terveellisestä, raikastavasta, huippumaistuvasta ja makeasta mutta silti vähäkalorisesta vesimelonikakusta voi tehdä sekä vegan- että non-vegan -version. Lisään teille tähän molemmat. Kakku valmistuu nopeasti ja maistuu todella erittäin hyvältä! Sopii myös niille, joilla on gluteeniyliherkkyys tai eivät halua liikaa kaloreita. Kuvassa olevaan kakkuun on käytetty kreikkalaista jogurttia, mutta ei pähkinöitä.

TARVITAAN (non-vegan -versio):
Puoli vesimelonia
1 kreikkalainen jogurtti
1/2 limetti
1/2 appelsiini
1 ruokalusikallinen hunajaa
1 vaniljarahka
1 banaani
kourallinen mustaherukoita
kourallinen vadelmia
kourallinen punaherukoita
(halutessasi murskaa päälle myös pähkinää)

Valmistaminen:
Leikkaa vesimelonista kolme kiekkoa, poista siemenet ja pane noin tunniksi pakastimeen. Lisää kreikkalaiseen jogurttiin ruokalusikallinen hunajaa ja purista siihen appelsiininpuolikas (mehu) ja sekoita. Lisää alimpaan kerrokseen puolet vaniljarahkasta, banaaninsiivut ja hieman punaherukoita, keskikerrokseen valmiiksi sekoitettu kreikkalainen jogurtti ja vadelmat, ja päällimmäiseen kerrokseen toinen puoli vaniljarahkasta ja lisää marjoja ja halutessasi pähkinöitä.

TARVITAAN (vegan-versio):
Puoli vesimelonia
2 purkkia kookosmaitoa
1/2 teelusikallinen vaniljauutetta
1 ruokalusikallinen hunajaa
1/2 limettiä
1/2 appelsiini
1 banaani
kourallinen mustaherukoita
kourallinen vadelmia
kourallinen punaherukoita
(haluttaessa murskaa päälle myös pähkinää)

Valmistaminen:
Pane kookosmaito jo edellisenä päivänä jääkaappiin, jotta kookoskerma erottuu kookosmaidosta (se vie jääkaapissa aikaa n. 6-7 h). Leikkaa vesimelonista kolme kiekkoa, poista siemenet ja pane noin tunniksi pakastimeen. Nosta kookoskerma kookosmaitopurkista kulhoon, lisää vaniljauute ja ruokalusikallinen hunajaa, purista seokseen puoli limettiä ja puoli appelsiinia (mehu) ja vaahdota mikserillä. Lisää alimpaan kerrokseen 1/3 valmiiksi sekoitetusta kookoskermasta, banaaninsiivut ja hieman punaherukoita, keskikerrokseen 1/3 valmiiksi sekoitetusta kookoskermasta ja vadelmat, ja päällimmäiseen kerrokseen 1/3 valmiiksi sekoitetusta kookoskermasta ja lisää marjoja ja halutessasi pähkinöitä.

Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory