Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Minulta on tulossa ensi viikolla uusi blogi – ELÄMÄN MENOA!

Tuija Järvinen: Minulta on tulossa ensi viikolla uusi blogi – ELÄMÄN MENOA!

OHMYGOSSIP – Tervehdys! Minulta on tulossa ensi viikolla uusi blogi: ELÄMÄN MENOA! Se julkaistaan ensimmäisenä yksinoikeudella OHMYGOSSIP.FI -sivustolla. Päätin perustaa ihka uuden blogin, koska halusin aloittaa puhtaalta pöydältä, jos näin voi asian ilmaista. Kiitos kaikille teille, jotka aiemmin olette lukeneet blogejani!

Olen miettinyt kuumeisesti, keskitynkö vain yhteen aihealueeseen tyyliin: Kuntoilu, Kauneus, Muoti, tvs. Missään nimessä kyseeseen ei tule politiikka, koska en vaikuta siinä mitenkään tällä hetkellä.

Minulla on takanani pitkä kunnallispoliittinen ura vuosina 2000 – 2012 ja viime vuonna olin vaalipäällikkönä uudenmaan piirin ehdokkaalle eduskuntavaaleissa. Henkilö on tätä nykyä eduskunta-avustajana. Joten laitan nyt pisteen tälle aikakaudelleni politiikassa.

Blogissani tulen kertomaan lähinnä omaan elämääni liittyvistä asioista, jotka minua koskettavat ja kiinnostavat. Elämäntapamuutoksen aloitin yli kolme vuotta sitten, joten tulen kirjoittamaan terveydestä ja miten ylläpidän sitä edelleen. Kauneus ja muoti ovat myös sydäntäni lähellä. Toivon, että uusi blogini saa kiinnostusta osakseen.

Palaan ensi viikolla, joten toivotan tässä vaiheessa Sinulle oikein Hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua!

Haliterveisin, Tuija Järvinen
04.11.2016

tuija-jarvinen
Valokuva: Studio Elite/Jari Tolvanen

Save

Save


Tags assigned to this article:
blogbloggaajaTuija Järvinen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory