Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Neulamäen Karaokelaulukilpailut 18.8. – uusia tapahtumia tulossa!

Tuija Järvinen: Neulamäen Karaokelaulukilpailut 18.8. – uusia tapahtumia tulossa!

OHMYGOSSIP – Syksyinen ja hieman ruskainen tervehdys! Tästä on jo melko pitkä aika, kun olen postannut tätä blogia. Päivät tuntuvat soljuvan niin nopeasti eteenpäin, etten tahdo enää pysyä niiden perässä. Tämän lisäksi aika on niin hupaa, jos voi näin sanoa. Tästä syystäkin aikaa pitää arvostaa enemmän ja tehdä ne asiat aina, kun ne pystyy.

Itsestäni on väärin ajatella, että teenpä sitten tämän vaikka ensi vuonna tai pahinta on ajatella itsevarmasti, että teenpä sitten eläkkeellä. Mistä me voimme tietää omaa aikaamme täällä maan päällä? Emme mistään varmaksi. Elämän aikakirjoissahan se on, mutta kirjat ovat meidän ulottumattomissamme ja hyvä niin.

Työskentelen eri tapahtumien parissa Kuopion kaupungille tällä hetkellä. Olen aiemmin tuottanut tapahtumia Kiuruveden ja Iisalmen kaupungeille. Tämä on juuri sitä työtä mistä pidän eniten ja intohimolla sekä rakkaudella tätä teen. Olen tuottanut erilaisia kulttuuritapahtumia, kauneus- sekä laulukilpailuja ja toiminut ison musiikkifestivaalin projektipäällikkönä. Lauantaina 18.8. pidettiin ensimmäiset suunnittelemani ja vetämäni Kuopion Neulamäen alueen torikaraokelaulukilpailut.

Jännitin – tottakai! – Tuleeko tapahtumaan tarpeeksi yleisöä, kilpailijoita, millainen sää on, pidetäänhän laulukilpailu Neulamäen torilla jne….Nämä ovat yleisiä tapahtumantekijöiden kysymyksiä ja osaltaan stressin aiheitakin. Nämä murheet osoittautuivat jälleen turhiksi. Kuulijoita oli 250 -300 (vaikka satoi välillä) ja kilpailijoita oli yhteensä 24 kolmessa eri ikäsarjassa.

Paikalle tuotiin palokunnan paloauto lapsia ja lapsenmielisiä varten. Neulamäen asukasyhdistys huolehti ruokatarjoilusta, liikenteen ohjauksesta ja paikalla oli kaksi järjestyksenvalvojaa. Tapahtumassa on tuhat pientä ja isompaa asiaa, jotka vetäjän pitää ne hoitaa luvista aina sähköihin saakka. Tilasin kuopiolaiselta Viihdekoukku Oy:ltä  karaokejuontajan laitteistoineen. Kuopiolainen ME -hanuristi Anssi K Laitinen tuli paikan päälle esiintymään ja antamaan taidon näytteitään hanurillaan. Kiitos Anssi – ilahdutit monia!

Kaikki sujui paremmin kuin oletin ja odotin. Tuomaristoon kutsuin kuopiolaiset, ahkeran karaokeharrastajan Seppo Lentzin ja taitavan laulajan, Niina Blombergin, JezzBandistä. Itse toimin tuomaristossa jäsenenä sekä sen puheenjohtajana.

Karaokekilpailun voittajat

Lasten sarjan voitti suloinen ja vaalea enkelin kiharatukkainen 5 -vuotias Miroel Ikonen. Aikuisten sarjassa voiton nappasi upea ja mahtipontisen oopperaäänen omaava, Jarmo Eskelinen, toiselle sijalle tuli Mervi Kaplas ja aivan hänen hännillään roikkui englanniksi laulanut Taina Rajala. Seniori -sarjan voittaja oli Rauno Korhonen. Kaikki palkittiin hienoin palkinnoin ja paljon onnea vielä kerran kaikille.

Kukka- ja hautauspalvelu Rosanna Ky lahjoitti upeat kukkalaitteet voittajille ja samettiset, tummanpunaiset ruusut  finalisteille. Viihdekoukku Oy lahjoitti mitaleita kaikille, lisäksi oli 2 kuntosalikorttia Element Studiolta, pokaaleita ja Kino Kuvakukosta lahjakortteja. Niiralan kulma lainasi telttakatokset, muita sponsoreita olivat Viadia ja Sale (ruoka- ja kahvitarjoilua). Kiitos lisäksi Neulamäen Seurakunnalle avajaispuheesta.  Kiitän kaikkia sponsoreita vielä kerran!

Suuret kiitokset myös Neulamäen asukasyhdistyksen puheenjohtaja Marja-Leena Pohjolaiselle ja muille siellä toimineille henkilöille. Kiitos ihan kaikille, jotka olitte mukana tapahtumassa ja tuitte sitä. I love you all <3 Yksin näitä tapahtumia ei todellakaan tehdä vaan yhteistyössä ja kiitos kuuluu kaikille.

Toivon tästä tulevan tradition. Tapahtuman jälkeen monet kyselivät jo seuraavan tapahtuman ajankohtaa ja toiveissa oli jo ensi kevät. Kiva kuulla, että tällekin oli tilaus.

Nyt toivotan hyvää viikonloppua ja kiitos, kun luit blogini – olen tällä hetkellä sairaslomalla, mutta pystyin jo kirjoittamaan tämän, joten oloni kohentuu pikkuhiljaa. Levätä pitää vielä kuitenkin.

Love, tuija

Tapahtuman järjesti: Kuopion kaupunki ja asukasyhdistys

Ps. Olen valtakunnallisen karaokelaulukilpailun tuomaristossa la 15.9. Rauhalahdessa. Siellä nähdään!

Ps. Tällä hetkellä olen jo kahden uuden tapahtuman kimpussa, niistä tuonnempana. On mukavaa tehdä ihmisille jotain kivaa ja saada heidät hetkeksi irti arjesta ja huolistakin 🙂 Se on tämän kaiken suola.

Valokuvat: tj, Sepe ja Seppo Lentz

ME -hanuristi Anssi K Laitinen, Kuopio.

Aikuisten voittajat: keskellä Jarmo Eskelinen, vasemmalla Mervi Kaplas ja Taina Rajala oikealla & finalistit

Seniorit sarja. Vasemmalla voittaja Rauno Korhonen.

Lastensarja. Voittaja Miroel Ikonen 2. oikealta.

Tuomaristosta: Kuopiolaiset laulaja Niina Blomberg ja karaokeguru Seppo Lentz

Vasemmalta: Niina Blomberg, minä ja Taina Rajala


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory