Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita

OHMYGOSSIP – Ollakseni rehellinen .. olen lihava .. paitsi, että minussa on rasvaa, olen kunnolla ylipainoinen. Koska rakastan suuresti muotia ja olen nainen, joka haluaa näyttää hyvältä, minun täytyy sanoa, että Beverly Hills Rodeo Street:ltä voin kylläkin ostaa kalliita laukkuja, mutta mitään sopivaa ei minulle löydy muotiliikkeistä. En pidä ylipainostani ja ajattelen koko ajan, että olen pian laiha, mutta ruma totuushan on se, että en ole. Mutta haluan silti pukeutua kauniisiin, kuumiin ja kivoihin vaatteisiin!

Olen matkustanut paljon, ja voin kertoa teille, että tämä on ongelma ympäri maailmaa! Kauniit desingvaatteet käsittävät vain hyvin pieniä kokoja. MIKSI? Haluan muuttaa asian! On oltava mukavia vaatteita myös lyhytjalkaisille ja rehevimmillekin naisille!

Minulla on paljon lukijoita ja valtaa sosiaalisessa mediassa. Haluan todellakin tehdä yhteistyötä jonkin yrityksen kanssa, joka haluaa tehdä kauniita, kuumia, rentoja ja ihania vaatteita myös PLUS – koon naisille. Ja hyvin suuria kokoja myös. Naisen, joka on rehevämpi, ei pidä tuntea itseään vähemmän haluttavammaksi, koska joutuu pitämään isoja ja mummotyylisiä vaatteita eli ns. muodottomia “telttoja” yllään. Rakastan suunnittelua, tiedän mitä rehevät naiset rakastavat ja tiedän mikä on muodissa. On tiettyjä erityisiä asioita, joita isompi nainen haluaa ja mitä tarpeita hänellä on (materiaali, suunnittelu) ja haluan tehdä sen!

Jos olet valmistaja, jos olet yrittäjä, joka uskoo minun hankkeeseeni, ota yhteyttä minuun (info@ohmygossip.com) – Haluan tehdä PLUS -koon muotia – kallista sekä edullisempaa kaikkien saataville sekä kukkarolle sopivaa.

Aion suunnitella kauniita mallikappaleita ja aion tukea tätä projektiani massiivisesti mediassa ja julkisuudessa – sekä sosiaalisessa mediassa ja nettisivustoillani. Tällä artikkelilla ei ole siis viimeistä käyttöpäivämäärää – kun olet lukenut tämän artikkelini vaikka vasta kolme vuotta myöhemmin, älä ujostele ottaa yhteyttä minuun. Vaikka en itse onnistuisikaan pudottamaan painoani, haluan auttaa ihmisiä, jotka ovat suuria.

Ollaan kaikki tyylikkäitä – painostamme huolimatta!

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤

Lue myös:
Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
OHMYGOSSIP – Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa. Jos en pysty sitä tekemään niin en tarvitse julkisuuttani enkä haluakaan sitä!

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
OHMYGOSSIP – Rakkaat lukijat! Olen Helena-Reet Ennet, monet tietävät minut blogistani OHMYGOSSIP (Ohmygossip.ee / Ohmygossip.com).


Tags assigned to this article:
blogbloggaajaHelena-Reet Ennet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory