Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Amazon England haluaa Elisheva & Shoshana -brändin kanssa yhteistyötä!

Helena-Reet: Amazon England haluaa Elisheva & Shoshana -brändin kanssa yhteistyötä!

OHMYGOSSIP – Viime viikkoina minun aikani on keskittyneesti kulunut kosmetiikkabrändi Elisheva & Shoshanan aktiiviseen kehittämiseen. Puoli vuotta työprosessissa ja testauksessa olleet kosmetiikkatuotteiden reseptit alkavat muotoutua ja saada oman ilmeensä. On saapunut aika, jolloin näkemyksissäni visualisoituneet ideat saavat todellisen hahmon – ensimmäiset tuotteet ovat valmiit ja nyt ne odottavat etikettejään ja pakkauksiaan.

Minulle koko valmistusprosessi on ollut stressitöntä ja super fun aikaa – olen tehnyt asiaa, josta todella pidän. Se on minulle kaikkein tärkeintä – teen vain sellaisia asioita ja puuhaan vain sellaisten asioiden parissa, joista olen kiinnostunut ja joista saan tyydytystä. Sitä kutsutaan vapaudeksi. Usein minulta kysytään, miten minun liiketoimeni ovat niin menestyviä, miten on mahdollista, että prosentuaalisesti hyvin paljon pienemmällä tiimillä voi tehdä niin paljon. Se ei ole oikeastaan suuri salaisuus – KAIKKI ne, jotka tekevät minun kanssani yhteistyötä, ovat ammattilaisia – sellaisia ihmisiä, jotka todella rakastavat omaa työtään. Koska elämä on lyhyt ja minulla ei ole tarvetta kenenkään edessä kumarrella, niin olenkin yhteydessä vain niihin ihmisiin, jotka tekevät / hoitavat asioitaan sydämellä ja intohimolla. Asian parissa puuhaavat henkilöt, jotka rakastavat tätä työtä ja haastetta. Luonnollisesti vastaan tulee myös poikkeuksia ja en allekirjoita väitettä, että kaikki hankkeeni olisivat aina ja ikuisesti olleet menestyksekkäitä. Vuosien mittaan on ollut myös aika ”mukavia epäonnistumisia”. Se ei kuitenkaan muuta alkuperäistä totuutta – olen toiminut vain sellaisten asioiden parissa, jotka antavat minulle henkistä tyydytystä – siten olen aina voittanut enkä hävinnyt. Olen aina kasvanut sekä ihmisenä että kokemusvarannoltani. Jos toimit sellaisen asian parissa, joka on sinulle läheinen, häviäminen ei ole mahdollista.

Lehdistö on ollut elämäni suurin intohimo – olen erittäin ylpeä saavutuksistani tällä alalla. Tiedän, että maailmassa ei ole kovin paljon ihmisiä, jotka voisivat sanoa, että johtavat kuusikielistä mediakanavaa onlinessa, joka ilmestyy painettuna, on edustettuna 17 maassa ja jolla on sosiaalisessa mediassa Skandinavian lehdistömaastossa monopoli. Juuri se onkin ollut minun panokseni pohjoismaisessa mediamaastossa.

Nyt kuitenkin haluan itselleni uusia haasteita – haluan tuoda markkinoille (hoitavan) kosmetiikkasarjan, joka on luotu ennen kaikkea pohjoismaisille ihmisille. Kaikki ovat kuulleet ilmaisun ”Skandinavialainen hyvinvointimalli” – mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että ajatellaan ihmisen tasolla – tehdään siten, että ihminen, hänen elinympäristönsä ja siihen liittyvä asetetaan etusijalle. Ajatellaan tulevaisuutta, ei vain tätä päivää. Koko elämän, liiketoiminnan ja tuotantoketjun tulee olla luontoystävällinen ja kestävä.

Olen tehnyt Elisheva & Shoshanan (E&S) ensimmäisille käsityönä valmistuneille tuotteille alustavaa mainontaa Instagrammissa ja Facebookissa ja kirjoittanut vain kaksi pientä tekstiä NordenBladetiin (blogini ilmestyy neljällä kielellä – viro, suomi, ruotsi, englanti) ja nyt yllätyin jälleen – unohdan toisinaan, että vaikkakin olemme suuressa mittakaavassa yritys, jonka olemus on pikemmin ”kirjoitettu makuuhuoneessa” kuin 7000 ihmistä toimistossa – niin vaikutuksemme on lukijamäärän ja medianäkyvyyden puolesta laajempi kuin monilla valtiollisilla lehdillä. Siten olin alkuun suorastaan lapsellisen iloinen, kun Amazon.co.uk halusi tehdä kanssani yhteistyötä. Amazon! Amazon.com, Inc (aiemmin tunnettu myös nimellä Cadabra, Inc.) on Alibaba Groupin jälkeen maailman toiseksi suurin verkkotavaratalo. Ihailen erittäin paljon sen perustajaa, 54-vuotiasta Jeffrey Preston Bezosia. Täytyy olla todella lahjakas, määrätietoinen ja ahkera rakentaakseen sellaisen yrityksen, joka tekee sinusta maailman ykkösmiljardöörin. Mystisen lahjakas! Ja kun mittasuhteiltaan sellainen yritys haluaa yhteistyötä pikkuisen skandinavialaisen brändin kanssa – en osaa olla muuta kuin onnellinen ja kiitollinen 🙂

Minulle soitti eräs läheinen tuttava, joka kysyi: ”Olet kirjoittanut itsesi historiaan, teet tosi upeita asioita, mutta miksi sinä kysyt ihmisiltä, millainen sinun tuotteesi etiketin pitäisi olla? Oletko niin päätöskyvytön, ettet saa itse päätetyksi? Miksi annat itsestäsi sillä tavalla huonon kuvan?”. Olin erittäin yllättynyt tästä puhelusta. Kysymys ei ole siitä, ettenkö pystyisi itse päättämään, päinvastoin, olen liian egoistinen eikä minua yleensä kiinnosta muiden mielipiteet – minusta on hienoa kuunnella ja ottaa lukijoiden ajatukset huomioon, hehän ovat seuranneet minua 10+ vuotta – luotan niihin ihmisiin, ne ihmiset ovat minulle rakkaita. Tietenkin pystyn itse päättämään ja lopullisen päätöksen teenkin joka tapauksessa aina minä, mutta olen sitä mieltä, että hyvän tuotteen salaisuutena on aina yhteistyö. Juuri yksilöllinen lähestyminen, henkilökohtaiset kontaktit, rehti intohimo, rakkaus ja sielulla asian parissa toimiminen vie minusta elämään eteenpäin. Sydämellä tehty asia ei voi ns. pieleen mennä ja tuo, haluat tai et, sinulle aina parhaat ”menestyksen algoritmit”. Ainakin minun kokemukseni puhuvat sen puolesta.

View this post on Instagram

The purest and gentle soaps and bath salts that one can imagine! 100% natural, cruelty free and vegan friendly ingredients! E&S products are with premium quality, caring natural ingredients and effective results – all hand crafted one by one. #handcrafted #soaps #handmadesoap #handmadesoaps #purestbeauty #naturalproducts #vannisool #bathsalt #footsalt #footspa #bodycare #naturalcosmetics #veganfriendly #cosmetics #käsitööseep #loodustooted #seebid #apteegikosmeetika #pharmacycosmetics #madeinestonia #apotekproducter #ecoproducts #healthblogger #healthbloggers #healthylifestyle #wecare #scandinavianquality #apothecaryproducts #NordenApothecary #ElishevaShoshana ? Nordic natural beauty innovation / Nordisk naturskönhetsnyhet

A post shared by ELISHEVA & SHOSHANA (E&S) (@elishevashoshana) on


Tags assigned to this article:
AmazonE&SElisheva & Shoshana

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory