Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

SYNTYMÄPÄIVÄMAGIA: TÄTÄ EI KANNATA omana syntymäpäivänä tehdä

SYNTYMÄPÄIVÄMAGIA: TÄTÄ EI KANNATA omana syntymäpäivänä tehdä

OHMYGOSSIP – Syntymäpäivä on ihmisen elämässä energeettisessä mielessä erittäin tärkeä merkkipäivä ja siihen liittyy monia erilaisia merkkejä. Jos seuraat niitä, sinua saattavat kaikissa toimissasi menestys, onni ja onnistumiset.

SUOSITUKSET, MITÄ OMANA SYNTYMÄPÄIVÄNÄ TEHDÄ
Monet ovat kuulleet sanonnan, jonka mukaan uusi vuosi riippuu siitä, miten päättyvän vuoden lopetat ja uuden otat vastaan. Selviää, että tämä uskomus koskee myös syntymäpäiviä. Juuri sinä aikana tapahtuu sinun henkilökohtaisen elämäsi järjestäminen seuraavaksi vuodeksi.

Oman syntymäpäiväsi aamulla yritä heti herätessäsi olla myönteisesti asennoitunut – siten olet parhaalla mahdollisella tavalla avoin positiiviselle energialle, jonka sinulle lähettävät tuona päivänä korkeammat voimat. Sillä on suuret voimavarat, joilla on ominaisuus palauttaa vahingoittuneita energiavirtoja. Tänä päivänä myönteisellä mielialalla oleminen pystyy poistamaan jopa sinua ahdistavan pahan silmän.

Konfliktit, epätoivo, aggressiivisuus – kielteiset tunteet estävät puhtaan energian tulon ja olet erityisen alttiina mustan magian ja energian vampiireille. Ajattele vain hyvää ja pysyttele loitolla ongelmista. Mitä syntymäpäivänäsi ajattelet elämästäsi jatkossa, niin tulee myös tapahtumaan.

Jos olet uskovainen henkilö, käänny rukouksin Jumalan puoleen. Sinun rukouksesi kuullaan ja ne täyttyvät. Hyvä ja myönteinen mieliala syntymäpäivänäsi on tärkeää lisäksi siksikin, että vanhojen enteiden mukaan on sanottu, että siten kuin ihminen syntymäpäiväänsä viettää, niin hän viettää seuraavan vuoden aina syntymäpäivään saakka. Hanki tänä aikana juhlintaa varten uudet vaatteet ja alusvaatteet. Siinäkin tapauksessa, että et kutsu vieraita, pukeudu juhlavaatteisiin ja vietä edes symbolisesti itse. Älä pukeudu vanhoihin ja kuluneisiin vaatteisiin – niillä pelotat menestyksesi pois. Pane vaatteiden taskuun rahaa (jos taskuja ei ole, ompele vaatteiden sisäpuolelle) – jotta sitä riittäisi koko vuodeksi. Älä vaihda vaatteita ennen juhlien loppua, vaikka ne tahrautuisivat.

MITÄ OMANA SYNTYMÄPÄIVÄNÄ EI SAISI TEHDÄ
1) Syntymäpäivää ei saa viettää ennakkoon – luullaan, että sillä lyhennät elämääsi.
2) Älä ota syntymäpäivänäsi mitään lainaksi (älä kysy naapurilta edes suolaa, rahasta puhumattakaan!), muuten sinua seuraavat koko vuoden ajan rahaongelmat, huolet, sekaannukset ja konfliktit töissä.
3) Älä anna lahjoituksia, älä anna kenellekään lainaa syntymäpäivänäsi – jaa menestystä ja onnea loppuvuodeksi.
4) Mahdollisuuksien mukaan pidättäydy yhteydenpidosta sinulle pahaa toivovien ihmisten kanssa – on olemassa suuri riski, että vedät puoleesi sinulle vieraita huolia. Jos sitä ei voi välttää, pane taskuusi hopeinen esine (mikä tahansa) – se vahvistaa sinun energiakenttääsi ja vaikuttaa sairauksia vastaan.
5) Henkilöt, joita kutsut syntymäpäivillesi, vaikuttavat samoin seuraavan vuoden elämääsi. Juhlissa ei saa olla 9, 13, 51, 21, 13, 99 tai vaikkapa 100 vierasta. Ajatellaan, että sellainen määrä aiheuttaa syntymäpäiväsankarille ongelmia.
6) Sama koskee myös kynttilöiden määrää juhlapöydällä olevassa kakussa. Jos ikäsi on jonkin edellä mainitun luvun mukainen, tilanteen voi ratkaista sillä, että ostat sen numeron muotoiset kynttilät, tai luovut kynttilöistä kokonaan.
7) Syntymäpäivänä murtuu muuri ja ohuen ohut raja sinun ja maailman välillä, siksi, että olet erityisen altis hyvän ja myös huonon suhteen. Siksi ei kannata kutsua ihmisiä, joihin sinulla ei ole kovin lämpimiä suhteita tai joiden aikeiden suhteen sinulla on epäilyksiä.
8) Jos joku rikkoi astioita omilla syntymäpäivillään, tulee lausua: ”onneksi!” – sirpaleet voi heittää pois vasta seuraavana päivänä – siksi, että onnea ei vietäisi talosta pois. Sama koskee roskienkin pois viemistä – on parempi siirtää se seuraavaan aamuun.

NÄITÄ EI SAISI KENELLEKÄÄN SYNTYMÄPÄIVÄNÄ ANTAA
Lahjoillakin on syntymäpäiväsankarin kohtalossa maaginen rooli. Siksi niihin liittyvät enteet ovat tärkeitä. Laske kimpun kukkien määrä (kun on kyseessä esimerkiksi pensasruusu, laske varsien määrä). Luvun tulee olla pariton! Muussa tapauksessa ota yksi kukka pois tai heitä koko kimppu pois.

1) Lahjaksi veitsi – perheessä on konflikteja. Tämä koskee kaikkia teräviä ja viiltäviä esineitä (neulat, sakset, sapeli jne.), älkää antako sellaisia lahjaksi! Jos kuitenkin itse saatte lahjaksi niitä, niistä on parempi hankkiutua eroon.
2) Helmet syntymäpäiväsankarille – kyyneleet, siksi älkää lahjoittako helmin koristeltuja esineitä. Samasta syystä ei kannata antaa lahjaksi nenäliinoja. Jos kuitenkin saatte sellaisen esineen lahjaksi, se pitäisi huuhdella puhtaassa vedessä ennen käytön aloittamista.
3) Peili – se on kahden todellisen ja muun maailman välissä oleva käytävä. Koska syntymäpäivänä meidän energiakenttämme on hyvin vastaanottava, saattaa lahjaksi saatu peili olla pääroolissa syntymäpäiväsankarin kohtaloissa. Siihen saa katsoa vasta seuraavana päivänä!
4) Älkää ottako lahjoja vastaan sellaisilta ihmisiltä, joiden aikeista ette ole varmat, – voitte saada ”yllätyksenä” lahjaksi kirouksen tai pahan silmän. Jos lahjasta ei ole mahdollista kieltäytyä, tulee lahjaa vastaanottaessa lausua: ”otan vastaan vain sen mitä näen, ja näkymätön jätä itsellesi”. Tee ajatuksissasi ristinmerkki. Jos kuitenkin epäilet lahjoittajan aikeita, hankkiudu lahjasta myöhemmin eroon.

Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory