Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

LUE, MILLAINEN HEDELMÄ horoskooppisi mukaan olet! Hapan, valtameren takainen vai kotimainen?

LUE, MILLAINEN HEDELMÄ horoskooppisi mukaan olet! Hapan, valtameren takainen vai kotimainen?

OHMYGOSSIP – Tietäjät ovat laatineet horoskooppeja horoskooppimerkkien ja syntymäpäivien mukaan. Nyt on tehty kiinnostava horoskooppi siitäkin, mitä hedelmää muistutat kaikkein eniten. Kiinnostaako tietää, millainen hedelmä olet – hapan, valtameren takainen vai kotimainen?

OINAS – APPELSIINI
Kirkkaanvärinen, mehukas ja sille ominainen happamuus. Se on luonteenomaista oinaille. Kun elämään on saapunut ikävyyttä – etsi appelsiini! Se ei varmasti anna sinun kärsiä tylsyydestä!

HÄRKÄ – OMENA
Alkuun et huomaa mitään erityistä, mutta kokeilematta et saa tietää, onko se hapan vai makea! Oinas – omenat aiheuttavat yksinkertaisen, rehellisen ja avoimen vaikutelman.

KAKSONEN – KIRSIKKA
Heille on ominaista ristiriitaisuus. He eivät pysty loppuun mennessäkään tekemään valintaa ja ymmärtämään, mikä niille todellisuudessa on tärkeää. Kaikessa muussa ne tunnetaan vaihtelevasta mielialastaan.

RAPU – GRANAATTIOMENA
Syvän maun olemassaolo. Tällaisia ihmisiä on mahdotonta kutsua pinnallisiksi. Varsin usein ne ovat loistavia arvioimaan kauneutta.

LEIJONA – PERSIKKA
Kun tapasit leijonan – persikan, sen maku jää pitkäksi ajaksi muistiisi. Ihanteelliset muodot ja ihanteellinen maku tulevat olemaan tärkeä osa olemassaolostasi, ja sitten se vierii pois.

NEITSYT – MANSIKKA
Neitsyt – mansikalla on hienotunteinen sielunelämä. Ne pitävät kaikessa järjestyksen vaalimisesta. Ennakoiminen ei ole niiden lopullinen tavoite.

VAAKA – VESIMELONI
Nopeiden päätösten tekeminen ei ole heidän alaansa. Niiden hankala mutta samalla makea luonne houkuttelee kaikkia puoleensa. Niille on ominaista myös tyhjänpäiväinen rupattelu.

SKORPIONI – SITRUUNA
Olemukseltaan ne ovat makeita, mutta harvat ymmärtävät sitä juuri niiden happamuuden vuoksi. Siitä huolimatta ne ovat varsin elämäniloisia ja pystyvät etsimään seikkailuja.

JOUSIMIES – PASSIOHEDELMÄ
Yksi eksoottisimmista hedelmistä. Saattaa vaikuttaa siltä, että se on melko yksinkertainen, mutta sisältä tulee ilmi sen epätavallinen luonne, joka houkuttelee puoleensa uutuudellaan.

KAURIS – APRIKOOSI
Makea, pehmeä, erittäin helppo kommunikoida. Silti konfliktitilanteessa osoittaa itsepintaisuutensa, jota on vaikea murtaa.

VESIMIES – ANANAS
Hedelmä, josta kaikki eivät pidä. Sitä on vaikeaa nimittää miksikään tavalliseksi, mutta kaikki eivät pidä sen luonteesta.

KALAT – VIINIRYPÄLE
Hento kuori ja makea luonne, joka sisältää kovia siemeniä. Ne voivat osoittaa rakkauttaan, mutta eivät koskaan uppoa fantasioihinsa.

Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
horoskooppi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory