Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

8 TEHOKASTA MENETELMÄÄ, millä puhdistaa ja nuorentaa elimistöään

8 TEHOKASTA MENETELMÄÄ, millä puhdistaa ja nuorentaa elimistöään

OHMYGOSSIP – Se, että omasta terveydestä pitää huolehtia, on selvää jo lastentarhalapsillekin, mutta miten omaa elimistöä voi puhdistaa ja nuorentaa? Esitämme teille kahdeksan todistettua ja tehokasta mahdollisuutta!

1. Syö ennen aamiaista ainakin kerran viikossa kourallinen ”vihreää” (valkosipulin lehtiä, salaattia, selleriä, sipulia, tilliä, persiljaa). Kokeile samalla välttää suolaa ja leipää. Jos jotain ainesosaa ei ole, se ei haittaa. Avainsanana elimistön puhdistamisessa on persilja. Puoli tuntia myöhemmin voit siirtyä puhdistuksen seuraavaan vaiheeseen – syö tuoreita marjoja, hedelmiä ja vihanneksia, mutta älä juo samaan aikaan. Tämä määrä vihreää saa virtsanerityselimistön tehokkaasti toimimaan, ja hedelmien, marjojen ja vihannesten käyttö aktivoi suoliston ja mahalaukun toimintaa. Tämän tuloksena elimistöstäsi poistuu luonnollista tietä limaa, kiinteitä kuona-aineita ja muuta kehoon sopimatonta.
2. Tärkeää on joka aamu syödä tyhjään vatsaan puolet pehmeäksi keitetystä ja raastetusta punajuuresta. Tämä sekoitetaan yhteen ruokalusikalliseen ruokaöljyä (oliiviöljy, auringonkukkaöljy tms.).
3. Juo aamulla tyhjään vatsaan yksi lasillinen tuoretta porkkanamehua.
4. Tärkeää on jokaisen ruokailun aikana sekoittaa ruokaan kiehuvassa vedessä höyrytettyjä ruisleseitä (yksi tai kaksi ruokalusikallista päivässä).
5. Syö aterioiden välillä ruokalusikallinen sekoitusta: 100 g aaloen lehtiä, 100 g tuoretta hunajaa, 300 g kuivattuja aprikooseja, 300 g mustia luumuja, 300 g viikunoita. Sekoituksen oheen voi juoda lasillisen puhdasta vettä ja syödä palan ruisleipää.
6. Illalla tai aamulla (vatsan pitää olla tyhjä) juo lasillinen vähärasvaista kefiiriä, johon olet lisännyt ruokalusikallisen ruokaöljyä.
7. Ota 100 g koivunsilmuja, hietaolkikukkaa, kuismaa ja sauramoa. Sekoita ne ja sulje ilmatiiviisti lasipurkkiin. Illalla ota yhden lusikallisen valmista sekoitusta ja kaada sen päälle 500 ml kiehuvaa vettä. Anna vetäytyä 20 minuuttia ja sitten seulo. Kaada saatu neste lasiin ja sekoita siihen yksi lusikallinen hunajaa. Juo pois. Älä enää juo tai syö sen päälle. Tee tämä toimenpide ennen nukkumaan menoa. Kuumenna aamulla se jäljelle jäänyt neste ja liuota siihen lusikallinen hunajaa ja juo se 25 minuuttia ennen aamiaista. Toimi näin päivittäin kunnes sekoitus loppuu. PS! Käytä vain niitä kasveja, joiden puhtaudesta olet varma ja tiedät, että käytät oikeaa kasvia.
8. Pese huolellisesti riisi ja kuivata se paperilla. Keitä 2 ruokalusikallista riisiä aamuisin, vaihtamalla vesi joka 10 minuutin kuluttua. Kaksi tuntia tämän riisin syömisen jälkeen voit syödä yhden omenan. Puhdista elimistöäsi koko viikon ajan, niin näet loistavia tuloksia.

Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory