Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Minun kuvioni – suuret suunnitelmat onnistuvat, pienet suunnitelmat epäonnistuvat + 9 SUOSITUSTA, jotta sinunkin suuret projektisi onnistuisivat!

Helena-Reet: Minun kuvioni – suuret suunnitelmat onnistuvat, pienet suunnitelmat epäonnistuvat + 9 SUOSITUSTA, jotta sinunkin suuret projektisi onnistuisivat!

OHMYGOSSIP – Olen huomannut, että mitä suuremmin johonkin ryhdyn, sitä suurempaa menestystä saavutan. Se on jo kuin kuvio – suuret suunnitelmat onnistuvat ja pienet suunnitelmat epäonnistuvat. Ehkä syy on se, että suhtaudun suurempiin suunnitelmiin vakavammin ja suuremmalla intohimolla. Suuret suunnitelmat tuntuvat alussa yleensä kaikki niin suurilta ja mahdottomilta toteuttaa, että minulla syntyy suuri halu todistaa sekä itselleni että muille, että sellaiset suunnitelmat on sittenkin mahdollista toteuttaa.

Minä pidän haasteista. Työskentelen moninkertaisella nopeudella, kun minulla on tavoite silmissäni. Minulle on täysin tavallista, että asetan niin suuren tavoitteen, että suurin osa ihmisistä nauraa sille. Se on valitettavaa, että ihmiset tekevät suuret suunnitelmat ja projektit naurunalaisiksi ja luopuvat usein puhtaasta mukavuudesta. Luonnollisesti yhdenkään yrittäjän kaikki suunnitelmat eivät aina toteudu tai onnistu, ja oi-oi miten suurta iloa (vahingoniloa) ihmisille aiheuttaa se, että jokin hankkeesi epäonnistuu. Silloin voit olla täysin varma siitä, että median huomiota ja puheenaihetta riittää. On aivan hämmästyttävää, miten paljon iloa ihmisille aiheuttaa muiden epäonni. Olen kuitenkin jo vuosien mittaan tottunut siihen. Yleensä on niin, että mitä suurempaa esteiden asettaminen ja vahingon ilo jo etukäteen on, sitä suuremmalla innolla ja nokkeluudella asian kimppuun ryhdyn. Suuremmin on oikeastaan helpompaa toimia kuin pienemmin. Miksi? Siksi, että alitajunnassa ihmiset oikeastaan haluavat nähdä ihmisiä, jotka toteuttavat suuria asioita. Alussa nauravat, myöhemmin seuraavat tai kopioivat.

Oletteko välillä jotain diiliä tehdessänne kysyneet niin suurta summaa, että itsellekin on kiusallista? Olette lyöneet pöytään niin hullun idean, että sen mielettömyys aiheuttaa kiinnostusta? Minä olen, ja tänään ajattelin juuri sitä, että nimenomaan lähes kaikki suuret ja hullunrohkeat suunnitelmani ovat onnistuneet ja pienet ”pikkuraha”-projektit jäävät odottamaan vastauksia ja haalistumaan. Pidän sellaisista hankkeista, joihin monet eivät uskalla ryhtyä. Pidän sellaisista suunnitelmista, jotka pelottavat minua itseänikin. Haluan kuitenkin kasvaa orgaanisesti ja riskittömästi. En halua elää velaksi. Teen tosin suuria suunnitelmia rahalla, jota minulla vielä ei ole, mutta en käyttää koskaan rahaa ennen kuin se on todella olemassa. En pidä rahalla riskeeraamisesta. Sen sijaan pidän mielettömillä ideoilla riskeeraamisesta ja erilaisten win-win -yhteistyöhankkeiden kehittämisestä.

Today´s success motto! If you wish to be Great and wish to do Great things —
you need great and open minded (even little crazy) people around you!
People, who believe in the beauty of their dreams! – Helena-Reet

 

Minun 9 suositustani siihen, että sinun suuret projektisi onnistuisivat

– KAIKKEIN TÄRKEINTÄ: Varmistu siitä, että projekti, jonka parissa haluat alkaa toimia, on opettavainen tai maailmalle/ihmiskunnalle hyödyllinen/tarpeellinen, jotta sitä tehdessäsi voit itse kasvaa ihmisenä.
– Sinun hyvällä ideallasi ei ole painoarvoa, jos et ala toteuttaa sitä. Ideoita on moninkertaisesti hankalampaa toteuttaa, kuin keksiä.
– Puhu ideastasi, mainosta sitä (älä pelkää, että ideasi varastettaisiin, sillä kuten edellisessä kohdassa kirjoitin, toteutus on hankalampaa kuin idea itse. Hyvä idea on se, johon liittyy jo näkemys siitä, miten se toteutetaan.
– Älä pelästy sitä tosiasiaa, että haluat rakentaa miljardin euron yrityksen, mutta miljoonaakaan vapaata rahaa ei ole. Rahaa on maailmassa paljon.
– Ole sitkeä ja itsevarma. Kun uskot omaan suunnitelmaasi, tee kaikki sen hyväksi, että se toteutuisi.
– Älä kehitä yritystä velkaa ottamalla. Mitä orgaanisemmin yrityksesi kasvaa, sitä rauhallisemmin voit öisin nukkua ja sitä vähemmän suunnitelmasi kärsii talouskriisien aikana.
– Etsi ajatustovereita ja yhteistyökumppaneita.
– Anna maailmalle takaisin… kannattaa tehdä ainoastaan hyvää! Jos ihminen ja yhteiskunta eivät kasva ja kehity spirituaalisesti, sinun suunnitelmasi ei ole kestävä. Jos haluat saavuttaa jotain todella suurta, tiedä, että suuret teot saavat alkunsa pienistä muutoksista. Ole sinä se, joka yhdistää sen ketjun.
– Älä pelkää hävitä, älä pelkää, että sinulle nauretaan. Suuria laivoja saattaa aina lokkien häly. Joskus jokin laiva uppoaa, se täytyy ottaa huomioon. Suhtaudu siihen silloin oppituntina.

Minun viimeisin suuri hankkeeni on Elisheva & Shoshana (E&S) -brändin luominen. Se on ollut yhtä suurta onnistumista ja hyvä esimerkki siitä, että kaikki on mahdollista! Maailman kosmetiikan huippubrändien joukkoon, kuten Estee Lauder, Olay, Lancome, Biore, Shiseido, Dove, Neutrogena jne., meillä on vielä pitkä matka edessämme, mutta vahva alku on tehty. Parissa kuussa olemme Suomen ja Ruotsin myyntipaikkojen lisäksi alkaneet kehittää myyntiverkostoa myös Virossa. Tietysti minun on helpompi aloittaa tällainen hanke kuin pääosalla ihmisistä, sillä minulla on olemassa monimiljoonainen lukijakunta NordenBladet- ja OHMYGOSSIP-sivustoilla sekä sosiaalisessa mediassa – jokapäiväinen kuusikielinen mediakanava.

Elisheva & Shoshanan käsityösaippuat ja kylpysuolat ovat ylväinä skandinavialaisten huippubrändien vieressä, helmikuussa tuomme markkinoille myös vartalo- ja päänahkasprayt, ja kehitettävänä on jo shampoot, balsamit ja nestesaippuat! On todellista ylellisyyttä toimia sellaisen naisellisen asian parissa, joka tekee hyvää sekä omalle perheelle että monille ihmisille maailmassa. Puolustan puhtaampaa maailmaa, terveellisempää elämää! Itse sijoitamme tuotteemme ylellisyyskosmetiikan (luxus-hoitokosmetiikka) joukkoon, sillä tärkein myyntiargumenttimme on laatu ja tuotteiden tehokkuus. Koska nuorempi tyttäreni Ivanka Shoshana on autisti ja herkkä erilaisten tuotteiden suhteen ja itse olen hyvin herkkä erilaisille aromituotteille, niin yksi tavoite on myös tuottaa luontoystävällistä hoitokosmetiikkaa, joka sopii henkilöille, joilla on hyvin herkkä iho ja päänahka. Pääosan raaka-aineista/yrttikasveista kasvatamme omissa puutarhoissamme itse!  Tänään tilasin 10.000 uutta pakkausta! Määrät ja numerot kasvavat niin mielettömän nopeasti, että minun täytyy ihan nipistää itseäni, että uskoisin sen! Such a success! Olen niin kiitollinen, että voi toimia sellaisten asioiden parissa, joista pidän ja jotka ovat todellisia haasteita!

Lue myös:
Helena-Reet Ennet: MINUN TIENI MILJARDÖÖRIKSI eli miten päästä maailman kaikkein eliittisimmän ihmisryhmän jäseneksi?

View this post on Instagram

Elisheva & Shoshana on Eesti kvaliteetbränd, mis on lühikese ajaga leidnud tee Skandinaavia tippbrändide vahele. Loodud põhjamaisele naisele, kes armastab tippkvaliteeti ning luksust ning soovib kasutada vaid parimaid ja kvaliteetseimaid tooteid. Tänapäeval on palju allergiaid, õhusaastet ning reostust, mistõttu hindavad inimesed aina enam kvaliteetseid hooldustooteid — sest pole midagi tähtsamat kui enda ja lähedaste tervis ning heaolu #handcrafted #footspa #bodyspa #bathsalt #bathsalts #naturalbathsalts #naturalspaproducts #footcare #naturalproducts #vannisool #bathproducts #looduskosmeetika #footproducts #bodycare #naturalcosmetics #käsitöökosmeetika #loodustooted #vannitooted #apteegikosmeetika #salongikosmeetika #luxurycosmetics #pharmacycosmetics #naturkosmetikaprodukter #scandinavianquality #happyfeet #healthbloggers #scandinaviancosmetics #tippkvaliteet #NordenApothecary #ElishevaShoshana ? Nordic/Arctic nature friendly beauty innovation

A post shared by ELISHEVA & SHOSHANA (E&S) (@elishevashoshana) on

View this post on Instagram

E&S luxurious and 100% natural hand crafted bath salts are efficient, lasting and will express a pleasant scent on the feet and the body. The beautiful prestigious package enveloping the unparalleled quality bath salts will invest in your bathroom and serve as a splendid gift to featherbed your own individual self as well as a distinguished group of your loved ones. So gentle, So pure! POSSIBLE TO BUY HERE –> http://elishevashoshana.com/shop/
#estoniangoods #biocosmetics #bathsalt #bathsalts #vannisoolad #vannisool #bathproducts #naturalbathproducts #tundliknahk #sensitiveskin #handgjord #håndlagetsåpe #håndlavetsæbe #käsintehtysaippua #lespetitestallinn #hääeestiasi #handmadesoaps #känslighud #apteegikosmeetika #apteegitoode #scandinavianquality #kvaliteetkosmeetika #luxurysoaps #følsomhud #tippkvaliteet #skandinaaviailu #apothekabeauty #NordenApothecary #ElishevaShoshana ? Nordic/Arctic nature friendly beauty innovation

A post shared by ELISHEVA & SHOSHANA (E&S) (@elishevashoshana) on

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory