Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

UUSI TRENDI, huulipunaa luomissa eli miten kauneustuotteita voi käyttää paikoissa, joihin niitä ei ole tarkoitettu

UUSI TRENDI, huulipunaa luomissa eli miten kauneustuotteita voi käyttää paikoissa, joihin niitä ei ole tarkoitettu

OHMYGOSSIP – Kauneustrendejä syntyy hyvin nopeasti ja OHMYGOSSIP luonnollisesti tarkkailee niitä, sillä meidänhän pitää olla valmiina yllätyksiin. Niinpä saimme tietoomme, että tällä kaudella kuumin aihe on huulipuna luomissa. Koska kaikki huulipunat eivät sovi silmämeikiksi, kannattaa tehdä muutama kokeilu, ennen kuin käyttää niitä julkisuudessa. 

Sanottakoon heti alkuun, että huulipunaakin tärkeämpää on pohjustusvoide eli primer. Sillä saatte tehdyksi kaikkein tärkeimmän työn. Kun primer on levitetty luomiin, ota sopiva sivellin tai aplikaattori ja ryhdy taiteilijaksi! Tupsuta huulipunaa luomiin kuten tekisit tavallisella luomivärillä. Se, joka on jo oppinut tumman huulipunan käytön niksejä, tietää miten väri kestää. Se, joka niksejä ei vielä tiedä, saa tästä vielä yhden niksin! Pura talouspyyhe pieniin kerroksiin ja levitä huulipunalla värjätty alue vain yhdellä ohuella paperilla. Tupsuta siveltimellä pölypuuteria värjätylle alueelle, puuteri läpäisee paperin tarkalleen sopivassa määrässä ja kiinnittää huulipunan lujasti ihoon. Kun otat pyyhkeen pois, voit lisätä väriä hyvin ohuena kerroksena. Viimeisenä askeleena maalaa sirolla kädenliikkeellä ripset ja sitten oletkin valmis kuulemaan kohteliaisuuksia!

Muuten, kuten tavallisen tumman silmämeikinkin osalta, on tässäkin tekniikassa hyvä tarkkailla, että kasvojen muilla osilla kannattaisi pitää värien suhteen hillitympää linjaa!

 

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
huulipunaamuotitrendi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory