Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Hermès tuo piakkoin markkinoille oman kosmetiikka- ja ihonhoitotuotesarjansa

Hermès tuo piakkoin markkinoille oman kosmetiikka- ja ihonhoitotuotesarjansa

OHMYGOSSIP – Tähän asti meitä lähinnä parfyymeillä lumonnut Hermès on ilmoittanut, että vuonna 2020 luksusmerkki esittelee oman kosmetiikka- ja ihonhoitotuotesarjansa. Ja muuten, täysin muovittomasti.

Luksusgiganttina Hermèsillä on puuhaa muutenkin valtavasti, mutta vaikuttaa siltä, ettei riittävästi, sillä muotimerkki on päättänyt ottaa mallia muista ranskalaisista luksusbrändeistä, kuten Chanel ja Dior, ja tulla markkinoille omilla meikkituotteillaan ja ihonhoitosarjallaan.

Hermèsin toimitusjohtaja Axel Dumas’n mukaan on ainakin aluksi sellainen suunnitelma, että Hermèsin meikki- ja ihonhoitotuotteet tulevat myyntiin Hermèsin omiin putiikkeihin ja erittäin huolellisesti valituille jälleenmyyjille. Koko uutisen tekee vieläkin kiehtovammaksi se, että Dumas vakuutti, että mainitut tuotteet ja tuotepakkaukset tulevat olemaan muovittomia – sillä luksusmerkin tulee jotenkin erottautua muista markkinoilla toimijoista.

Meitä tällainen viesti joka tapauksessa hymyilyttää ja jäämme jännittyneinä odottelemaan, mitä Hermès markkinoille tuo!

____________________________________________
Hermès on vuonna 1837 perustettu ranskalainen luksustuotteiden suunnittelija, valmistaja ja markkinoija. Liike aloitti satulakauppana.

Hermès on erikoistunut nahkatuotteisiin, asusteisiin ja parfyymeihin. Yhtiön tunnistaa hevoskärrylogosta. Hermès-tuotteita myydään vain Hermès-myymälöissä sekä virallisessa verkkokaupassa. Yhtiö tunnetaan hinnakkaista luksustuotteistaan: esimerkiksi kuuluisan Birkin-käsilaukun lähtöhinta on noin 6000 dollaria. Hermès on saavuttanut mainetta myös laajoilla, muutaman kerran vuodessa vaihtuvilla solmiomallistoillaan. Suomea lähin Hermèsin edustus löytyy Tukholmasta.

Hermèsin suvulla oli vuoden 2017 lopulla hallussaan 66 prosenttia yhtiön osakepääomasta ja äänimäärästä. Axel Dumas on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2013, mutta tämä lisäksi Hermèsin sukua edustava Émile Hermès SARL nimittää yhtiölle toisen toimitusjohtajan. Tässä tehtävässä on vuodesta 2006 toiminut Henri-Louis Bauer.

 

Kuva: HermèsMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory