Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Manolo Blahnikin kenkänäyttely Lontoon Wallace Collectionin museossa

Manolo Blahnikin kenkänäyttely Lontoon Wallace Collectionin museossa

OHMYGOSSIP – 10. kesäkuuta – 1. syyskuuta on Lontoon Wallace Collection -nimisessä museossa avoinna näyttely, josta ei ole liikaa sanoa, että se on kaikille kenkäfriikeille pakollinen: ”Manolo Blahnik: An Enquiring Mind”. 

Kyseessä on ainutlaatuinen näyttely, jossa on yhdistetty legendaarisen kenkämuotoilijan tuotanto ja taidemuseon parhaat palat. Koko näyttelyn konsepti on nimittäin rakennettu sellaiseksi, että jokainen herra Blahnikin yksityiskokoelmasta peräisin oleva kenkäpari on yhdistetty Wallace Collectionin mestariteokseen. Syy tähän on luonnollisesti se, että vuosikymmenten ajan Wallace Collectionin kokoelmiin kuuluvat taideteokset ovat antaneet inspiraatiota monille luoville henkilöille, mukaan lukien niille, jotka luovat jalkineita nykyaikaiselle naiselle.

Näyttelyn kävijöitä odottaa kuusi tilaa, jotka ovat täynnä Manolon ainutlaatuisia kenkiä. Ne antavat katsauksen kenkämestarin kolme vuosikymmentä kestäneestä tuotannosta. Joten se, joka vähänkään ennen syyskuuta suunnittelee Lontoossa käyntiä, sen kannattaisi lisätä tämä museovierailu ohjelmaansa.

Tutki näyttelyä lähemmin wallacecollection.org.

Kuva: Alexander Coggin
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Manolo Blahnikmuoti

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory