Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Christian Louboutinin näyttely pariisilaismuseossa Palais de la Porte Dorée

Christian Louboutinin näyttely pariisilaismuseossa Palais de la Porte Dorée

OHMYGOSSIP – OHMYGOSSIPin muotitoimittajien korviin on kantautunut tietoja siitä, että ensi vuonna voi pariisilaisessa museossa Palais de la Porte Dorée nähdä mahtavan retrospektiivinäyttelyn ei kenenkään muun kuin kenkämestari Christian Louboutinin tuotannosta.

Näyttelyssä esiteltävät kenkäparit valitaan huolellisesti Louboutinin muotimerkin arkistosta, johon kuuluu väitteiden mukaan yli 15.000 (!) jalkineparia. Esitteille asetetaan myös kenkiä Louboutinin omasta yksityiskokoelmasta, jota kenkämuotoilija ja kerääjä ei ole aiemmin julkisesti näyttänyt.

Nyt on tiedossa, että paitsi suuria määriä punapohjaisia kenkiä näyttelyyn tulee teoksia, jotka ovat läpi aikojen inspiroineet Louboutinia, sekä sellaisia, jotka antavat vihjeitä henkilöistä, jotka ovat tarjonneet kenkämestarille inspiraatiota, samoin useita yhteistyöprojekteina valmistuneita kenkäpareja.

Näyttely on avoinna 25. helmikuusta 28. heinäkuuhun 2020 Pariisin museossa Palais de la Porte Dorée. Lisätietoa kannattaa hakea palais-portedoree.fr/en.

Kuva: Christian Louboutin
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Christian Louboutin

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory