Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

“Näkkälän noidan” opit: VÄRIEN merkitykset ja vaikutus + väreillä ennustaminen

“Näkkälän noidan” opit: VÄRIEN merkitykset ja vaikutus + väreillä ennustaminen

OHMYGOSSIP – Värit ovat aina ympäröineet ihmisiä. Psykologit vahvistavat, että ne vaikuttavat elimistömme sisäiseen tilaan, mielialaamme ja vointiimme. Harvat silti tietävät, että lähes kaikki kansat ovat yhdellä tai toisella tavalla yrittäneet ennustaa värien avulla tulevaisuutta.

Näkkälän noita opettaa miten väreillä voi helposti ennustaa:
Aseta valmiiksi värillisiä paperisivuja. Väreinä ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, vaaleansininen, liila, musta ja valkoinen. Esitä ajatuksissasi sinua kiinnostava kysymys ja, vilkaisematta papereihin, vedä yksi sivu esiin. Jos haluat täsmentää jotain, voit vetää vielä yhden — tämän värin tiedot voivat olla kommenttina perusvärille.

Värien merkitys
Valkoinen.
Esittämääsi kysymykseen ei ole vastausta. Ilmeisesti olet kiirehtinyt. Pidä pieni tauko puuhissasi ja toista ennustaminen jonkin ajan kuluttua uudelleen.

Musta. Jos olet vetänyt mustan värin, vastaus kysymykseesi on ”ei”. Kohtalolla ei kannata leikkiä eikä tehdä ennustamisen jälkeen ratkaisevia liikkeitä. Samoin ei ole suositeltavaa aloittaa uusia hankkeita — ne päättyvät epäonnistumiseen. Romanttiset suhteet huonontuvat jyrkästi. Sinulla on edessäsi joukko esteitä.

Punainen. Punainen varoittaa vaarasta. Ole valmiina konfliktitilanteiden syntyyn, muiden ihmisten aggressiivisuuteen ja monenlaisiin esteisiin. Tulee varata kärsivällisyyttä.

Oranssi. Oranssi tarkoittaa, että tie tavoitteesi saavuttamiseen on auki. Myönteisen tuloksen saamiseksi tulee kuitenkin erittäin paljon ponnistella. Jos olet kysynyt jotain sairautta koskevaa, oranssi antaa uskoa paranemiseen. Myös romanttisille suhteille tämä väri on eduksi. Samalla se varoittaa, että aineelliset menetykset ovat todennäköisiä.

Keltainen. Keltainen viittaa siihen seikkaan, että sinun tulee keskittyä vain järkeen. Teoissasi sinun pitää olla johdonmukainen. Jos kysymyksesi koskee romanttisia suhteita, vakaata liittoa ei kannata yrittää luoda — sellaista mahdollisuutta ei tällä hetkellä yksinkertaisesti ole. Yrittäjille keltainen symboloi varovaisuutta. Kaikenlaisia konflikteja tulisi välttää.

Vihreä. Jos olet vetänyt vihreän sivun, voit odottaa elämässäsi vakavia muutoksia. Sinulle syntyy hyviä mahdollisuuksia toteuttaa romanttisia suhteita ja perhettä koskevat suunnitelmat. Vihreä tukee myös kaikkia hankkeita. Liiketoiminnassa ja uran luomisessa tämä väri ei kuitenkaan lupaa mitään vakavaa tai vakaata. Ole valmiina siihen, että liikekumppanisi voivat pettää sinut ja että tulot osoittautuvat minimaalisiksi.

Sininen. Sinua odottaa edessäsi menestyksekäs elämänvaihe. Kaikki, mihin lähiaikoina ryhdyt, johtaa menestykseen ja lisää tuloja. Riski on perusteltu. Jos olet kysynyt häistä, voit olla varma, että vastaus on myöntävä. Ainoa kysymys, johon sininen väri antaa kieltävän vastauksen, on kysymys uudesta rakkaudesta. Sitä ei ole edes näköpiirissä.

Vaaleansininen. Tämä väri suosii uusien romanttisten suhteiden kehitystä. Liiketoiminta tuo menestystä ja tulojen kasvua. Liiketoimintaa, perhettä ja terveyttä koskevissa kysymyksissä voi laskea myös vieraan avun varaan. Jos vedit vaaleansinisen paperin, yritä välttää riskejä. Ne voivat johtaa siihen, että menestys kääntää sinulle selkänsä.

Liila. Sinun elämääsi on nyt saapunut kausi, jona kannattaa piiloutua ja pidättäytyä aktiivisesta toiminnasta. Kaikkia aloitteita kannattaa siirtää eteenpäin. Älä osoita aloitteellisuutta.

Kuva: PexelsMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory