Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

5 SUOSITUSTA urheiluvaatteiden käyttöiän pidentämiseen + laadukkaiden treenivaatteiden alennusmyynnit!

5 SUOSITUSTA urheiluvaatteiden käyttöiän pidentämiseen + laadukkaiden treenivaatteiden alennusmyynnit!

OHMYGOSSIP – Treenivaatteiden tulee täyttää monta tehtävää. Tahdot tuntea olosi mukavaksi, näyttää hyvältä ja haluat, että urheiluvaate tai -jalkine tukee suoritustasi. Hyvän urheiluvaatteen löytäminen ei kuitenkaan ole kovin helppoa – toisaalta hinta ei välttämättä sovi sinulle, toisaalta taas tuotteen laatu tai materiaali.

Sillä ei ole väliä, ostatko urheiluvaatteet intensiiviseen ja extreme-harrastukseen vai iltaisin tehtävään lenkkeilyyn, varusteista tulisi huolehtia molemmissa tapauksissa hyvin. Urheiluvaatteet on luotu kestämään, mutta hyvä huolto pidentää niiden käyttöikää vielä lisää!!

* Pese urheiluvaatteet mahdollisimman nopeasti. Pääosa urheiluvaatteista on suunniteltu imemään hikeä ja kosteutta. Älä jätä vaatteita koskeaan kasaan, sillä se edistää niiden homehtumista, joustavuuden heikkenemistä ja luonnollisesti myös bakteerien aiheuttamien hajujen syntyä. Pese urheiluvaatteet niin nopeasti kuin mahdollista.

* Noudata aina vaatteiden huolto-ohjeita, sillä osa kuiduista ja kankaista vaatii erityisen tarkkaa huomiota. Esimerkiksi elastaani menettää hyviä ominaisuuksiaan nopeammin kuin kuitu, johon sitä sekoitetaan, joten huolto-ohjeet annetaan juuri elastaanipitoisuuden mukaan. Enemmistössä urheiluvaatteista on myös polyamidia tai lycraa, jotka samoin tulisi pestä matalassa lämpötilassa (alle 40 °C).

* Käytä oikeaa pesuainetta. Selvitä, sopiiko tavallinen pesujauheesi tai muu puhdistusaineesi urheiluvaatteiden pesuun. Paras ratkaisu hiki- ja kosteustahrojen poistamiseen on tavallisesti pesugeeli. Käytä pesuainetta, joka sopii myös proteiinipohjaisia tahroja vastaan kamppailuun. Jos olet vakava (terveys-) urheilija, kannattaa sijoittaa pesuaineisiin, jotka on tarkoitettu erityisesti urheiluvaatteita varten ja jotka poistavat hajun ja ruoho- ja mutatahrat tehokkaammin.

* Vältä huuhteluaineita, sillä niissä olevat aineet voivat vaikuttaa kankaiden käsittelyyn ja siten kankaat voivat menettää jonkin erikoisominaisuuden, kuten esimerkiksi vesitiiviyden.

* Älä pane urheiluvaatteita kuivaimeen. Kuivaa treenivaatteet pikemminkin ilmassa kuin rummussa – pääosa nykyisistä urheiluvaatteista kuivuu materiaalinsa vuoksi muutenkin huippunopeasti.

PS! OHMYGOSSIP valitsi äskettäin 1000 tällä hetkellä kauppaketjuissa myynnissä olevien tennareiden ja urheilutossujen joukosta 22 vapaa-ajan suosikkia. Katso TÄSTÄ!

Laadukkaiden treenivaatteiden alennusmyynnit:

Stronger (1-14)

 

1. Carrara Tights / 2. Yosemite Tights / 3. Grace High Waist Tights / 4. Buddha Tights / 5. Pangea High Waist Tights / 6. Mirage Tights / 7. Atlantica High Waist Tights / 8. Maze Tights / 9. Congo High Waist Tights / 10. Ventura High Waist Tights / 11. Roar Tights / 12. Ukiah High Waist Tights / 13. Etna II High Waist Tights / 14. Nimbus High Waist Tights

Elly Pistol (1-8)

1. Ambition Tights / 2. Visionary Tights – Mint / 3. Snake Tights / 4. Told Ya Pants / 5. Spanky Tights Beige / 6. Power Mad Camo Tights / 7. Hawty tights / 8. Flaunt it shorts

 

Ja tässä (1-8) minun nykyiset suosikkini OHMYGOSSIP Couture, Ellesse, FILA, Kappa, adidas By Stella McCartney, Casall ja Röhnisch

 

 

OHMYGOSSIP Couture top / Sneakers / Träningsbyxor / Hoodie / Tights / Lux Tank / Träningströja / Pants


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory