Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

TERVEHDYTTÄVÄ vesi-eliksiiri: Šungiitti on tervehdyttävä kristalli, jonka koostumuksessa olevat fullereenimolekyylit puhdistavat vettä

TERVEHDYTTÄVÄ vesi-eliksiiri: Šungiitti on tervehdyttävä kristalli, jonka koostumuksessa olevat fullereenimolekyylit puhdistavat vettä

OHMYGOSSIP – Šungiitti (englanniksi Shungite) on luonnollinen mineraali ja tervehdyttävä pohjoismainen kristalli, jota löytyy Pohjois-Venäjältä, Karjalasta Šungan kylästä. Šungiittien geologinen ikä ulottuu yli 2 miljardin vuoden taakse, mutta niiden alkuperä ei ole vieläkään tarkalleen tiedossa. Šungiittia on luonnossa möhkäleinä eli globuleina. Juuri nämä hiiliaineglobulit muokkaavat ja muuttavat veteen sattuneina veden molekyylien rakennetta ja antavat niille hoitavia ominaisuuksia.

Hiili on elämän olemassaolon erottamaton ainesosa. Šungiitin koostumuksessa on todettu fullereenimolekyylejä, joiden tiedetään olevan tehokkaita antioksidantteja. Fullereenit puhdistavat vettämme ja siksi šungiittia käytetään veden puhdistamiseen tai tervehdyttävän vesi-eliksiirin valmistamiseen.

Uskotaan, että šungiitti vetää sisäänsä kaiken sen, mitä vedessä ei pitäisi olla, eli poistaa myrkyt, jotta ne eivät päätyisi sinun kehoosi. Samoin tavallinen pyramidin muotoon hiottu šungiitti vetää itseensä sähkömagneettivärähtelyjä ja säteilyä ja ei anna niiden päästä ihmiseen.

Šungiittivettä voi tehdä sekä pyramidiksi hiotuilla että hiomattomilla šungiitin paloilla. Tervehdyttävän eliksiirin valmistamiseksi aseta pala puhdistettua (edeltä käsin juoksevan veden alla pestyä) šungiittia veteen ja anna se puhdistua siellä 30 minuuttia. Huomautus: Šungiitti tulee pestä joka kerta ennen uutta käyttöä ja kerran parin kuukauden kuluessa sen täytyy antaa levätä. Kiven voit ladata täyden kuun valossa ikkunalaudalla.

Uskomusten mukaan šungiitilla on lisäksi seuraavia hyödyllisiä ominaisuuksia:
– Ehkäisee vakavien sairauksien syntyä. Šungiitti tunnistaa kehossa sairauden aiheuttajat ja alkaa kamppailla niitä vastaan
– Poistaa kehosta myrkyllisiä aineita
– Auttaa väsynyttä ja/tai sairasta elimistöä parantumaan nopeammin
– Puhdistaa vettä toksiineista, antaa vedelle voimaa
– Suojaa sähkömagneettisäteilyltä (mukaan lukien tietokoneista, puhelimesta ja muista laitteista tulevalta säteilyltä, joka hävittää kehoasi)
– torjuu ja hoitaa vilustumissairauksia

Laadultaan tarkastettu Karjalan korkealaatuinen, puhdas ja luonnollinen šungiitti (pakkaus n. 100 g) OSTA TÄSTÄ

Pitääkö jokaisella ihmisellä olla oma henkilökohtainen šungiittikristalli?

Kyllä.

Mitä vastaan šungiitti on hyvä ja miten sitä voi lisäksi käyttää?
1. Šungiitti puhdistaa vettä käytännössä kaikista orgaanisista aineista, ml. raakaöljystä ja torjunta-aineista; monista metalleista ja epämetalleista; bakteereista ja mikro-organismeista. Vuonna 1991 alettiin valmistaa šungiittisuodattimia veden puhdistamiseen. Käyttämällä tällaista vettä juomana ja ruoanvalmistuksessa, sairaat paranivat kroonisesta gastriitista, vatsahaavoista, sappiteiden ja haiman sairauksista, sappirakon tulehduksesta, verenpainetaudista, munuaiskivistä, iskeemisestä sydänsairaudesta, ientulehduksesta, erilaisista allergian muodoista, jopa ekseemoista – ja tätä kaikkea šungiittisuodattimen avulla puhdistetun veden nauttimisen jälkeen.
2. Šungiittivesi tervehdyttää, nuorentaa ja virkistää ihoa, jonka vuoksi on hyödyllistä peseytyä sillä. Tehokas ruoansulatuskanavan, luuston ja lihaksiston ja vegetatiivisen hermoston häiriöiden yhteydessä. Vähentää allergisia reaktioita ja parantaa elimistön yleistä kuntoa. Vaihtoehtoisesti voi käyttää myös 100 % luonnollista magnesiumkloridia, jota on saatavana suihkeena. Laadukkaita Mg-preparaatteja myy esimerkiksi skandinavialaisen käsityökosmetiikan valmistaja Elisheva & Shoshana (katso tästä).
3. Šungiittivedellä voitte kastella huonekasveja (antaa voimaa ja suojaa kasveja tuholaisilta ja sairauksilta).
4. Feng Shuin mukaan runsas veden energia aiheuttaa liiallista stressiä ja levottomuutta, ja siksi šungiitinpalasia on hyvä asettaa pesutiloihin tai pesualtaan lähelle, jotta se estäisi vahingollisessa muodossa olevaa veden energiaa pääsemästä taloon.
5. Pidä šungiittipyramidia televisiosi tai tietokoneesi edessä, jotta ne eivät jakaisi sinulle vahingollisia sähkömagneettivärähtelyjä.
6. Läntisessä magiassa musta on ennen kaikkea suojaväri, ja se yhdistetään suojaan epäonnelta, kiroamiselta ja pimeiltä voimilta. Tummanvärinen šungiitti on ihanteellinen kristalli suojamagiaan. Tällaisia šungiitteja käytetään sekä itsensä suojaamiseen negatiivisilta vierailta voimilta, että myös oman omaisuuden ja tavoitteiden tulemiseen ja säilyttämiseen.
7. Virkistää naissukuhormoneja. Venäjällä suoritetuissa tieteellisissä kokeissa, joissa hopeaketuille annettiin juomaksi šungiittivettä, ilmeni, että naaraseläinten hedelmällisyys kasvoi viidenneksellä. Samoin eläinten turkin tiheys ja kiilto paranivat. Virossa suoritetussa kokeessa, jossa koko navetta siirtyi käyttämään šungiittivettä, lehmien maidon rasvapitoisuus kohosi 0,5 %. Samoin nuorten nautojen kuolleisuus laski ja alkoi syntyä kaksosia.
8. Sopii voimansa ja kauneutensa puolesta ihanteellisesti myös korukiveksi.

Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
ShungiteŠungiitti

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory