Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

14-VUOTIAS tyttö kuoli nukkuessaan: ruumiinavaus paljasti sydäntäriipaisevan totuuden

14-VUOTIAS tyttö kuoli nukkuessaan: ruumiinavaus paljasti sydäntäriipaisevan totuuden

OHMYGOSSIP – Monelle älypuhelin on ensimmäinen asia kädessä aamuisin ja viimeinen iltaisin. Älypuhelimen näpyttelyä ennen nukkumaanmenoa suositellaan kuitenkin välttämään. Tämä tarina kertoo tytöstä, joka eli juuri äsken mainitulla tavalla. Tyttö oli näpytellyt puhelintaan juuri ennen nukkumaanmenoa ja laittanut sen viereensä yön ajaksi, Ohmygossip.ee kertoo.

Seuraavana aamuna 14-vuotiaan Le Thi Xoansin äiti huusi tytärtään aamupalalle. Tytär ei kuitenkaan vastannut useammista huudoista huolimatta ja lopulta äiti päätti mennä katsomaan mistä on kyse. Tuolloin äiti huomasi, että hänen tyttärensä oli täysin eloton. Vanhemmat ajoivat tyttärensä välittömästi päivystykseen, mutta tuolloin oli jo liian myöhäistä. Heidän tyttärensä oli kuollut. Vanhemmat olivat surun murtamia ja he eivät pystyneet käsittämään mitä oli käynyt. Heidän tyttärensä oli vielä illalla voinut täysin normaalisti.

Kuolemaan johtanut syy sai heidät shokkiin

Ruumiinavauksessa kävi ilmi, että tyttö oli kuollut sähköiskuun. He eivät silti käsittäneet mitä oli tapahtunut. Kaikki oli vielä illalla ollut täysin normaalisti. Asia kuitenkin selvisi, kun vanhemmat katsoivat tyttärensä peiton alle.

Le:n laturi oli peiton alla. Laturi oli kiinni seinässä, mutta puhelin ei latautunut. Laturin adapteri, joka oli pistorasiassa oli sen sijaan palanut.

Le:n vanhempien mukaan heidän lapsensa latasivat puhelimiaan aina öisin. Hanoin poliisi vahvisti löytäneensä palaneen laturin Le:n sängystä. Laturin johto oli ollut rikki ja viallinen kohta oltiin teipattu kiinni.

Poliisin raportin mukaan viallinen laturi oli aiheuttanut voimakkaan sähköiskun, joka oli vienyt tyttären hengen.

Rikkinäisten latureiden käyttäminen sisältää lukuisia riskejä. Sähköiskujen lisäksi laturit voivat myös sytyttää tulipaloja. Tämän vuoksi puhelinta kannattaa ladata päivisin valvovan silmän alla.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee

 


Tags assigned to this article:
Le Thi Xoan

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory