Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kendall Jenner Reservedin uudessa kampanjassa #CiaoKendall + VIDEO!

Kendall Jenner Reservedin uudessa kampanjassa #CiaoKendall + VIDEO!

OHMYGOSSIP – 20 maassa toimiva 1.700 myymälän puolalainen vaatebrändi Reserved esitteli hiljattain syksyn ja talven kokoelmaansa ja mainoskasvoiksi ei ollut kukaan muu kuin Kendall Jenner, joka on kerännyt mainetta Kardashianien realitysarjassa. 116 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, 180 cm pituutta ja kunniakas asema aikakauskirja Forbesin eniten ansaitsevien mallien joukossa ovat tehneet Kendallista nykypäivän pop-ikonin.

Reservedin uudessa kampanjavideossa hän ruumiillistuu useiksi Italian elokuvamaailman kuuluisimmista henkilöistä ja vaeltaa yhdestä aikakaudesta ja luonteesta toiseen. Tärkeintä, mitä kampanja välittää, on rohkeus toteuttaa kaikkein mahdottomimmilta tuntuvia haaveita ja ilmaista itseään tarkalleen sellaisena kuin itse haluamme.

Reservedin kampanjoissa ovat aiemmin esiintyneet sellaiset tunnetut mallit kuten Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah ja Irina Shayk.

KATSO myös video, jonka synnyn takana on muotimaailman huipuista koostuva taiteellinen raskas tykistö. Kampanjavideon taiteellisen johtajan Gordon von Steinerin portfolioon kuuluu esimerkiksi yhteistöitä Prada ja Guccin kanssa, sekä Jacob K, joka loi klippiä varten Kendallin tyylin, tekee yhteistyötä muun muassa aikakauskirjojen Vogue, W ja Dazed kanssa.

Kuva: Reserved YouTube
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Kendall JennerReserved

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory