Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Megan Markle tapaa Prinssi Williamin ja Cambridgen herttuattaren

Megan Markle tapaa Prinssi Williamin ja Cambridgen herttuattaren

OHMYGOSSIP — Prinssi Harry aikoo kuulemma esitellä Megan Marklen Prinssi Williamille  ja Cambridgen herttuattarelle hänen seuraavalla Englannin matkallaan. Kuninkaallinen liekkitukka on halukas esittelemään veljelleen ja kälylleen uuden tyttöystävänsä, joka asuu Torontossa, Kanadassa, nyt heidän suhteensa on siis julkinen.

Lähde kertoi The Sun sanomalehdelle: “Hän ei ole tavannut vielä Williamia ja Katea ja Harry haluaa tämän tapahtua mahdollisimman pian. Marraskuussa on aukko, joten nyt heillä molemmilla on mahdollisuus tavata hänet. Harry tietää, että julkinen suhde tulee muuttamaan asioita. Mutta he ovat hyvin tosissaan ja nyt on vain ajan kysymys, milloin muuttavat yhteen.”

Uskotaan, että 34-vuotias näyttelijä on jo tavannut useita kuninkaallisen perheen jäseniä mukaanlukien Prinssi Harryn isä, Prinssi Charles,  juhliessaan Harryn  32-vuotissyntymäpäiviään Balmoralin matkalla kuusi viikkoa sitten.

Kuva: Prinssi Harry (OHMYGOSSIP)


Tags assigned to this article:
Megan MarklePrinssi HarryPrinssi William

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory