Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MIKÄ on astrologinen syntymäkartta eli syntymähoroskooppi ja mitä tietoa siitä voi lukea?

MIKÄ on astrologinen syntymäkartta eli syntymähoroskooppi ja mitä tietoa siitä voi lukea?

OHMYGOSSIP – Ihmisen syntymähetki ja -paikka vaikuttavat koko hänen tulevaan elämäänsä, sillä planeetat ja numerot määräävät ja vahvistavat tai vähentävät monella tavoin meidän myöhempiä kykyjämme ja luonnettamme. Henkilökohtaisesta syntymäkartista voi saada tietoa omasta syntymäpotentiaalista tässä elämässä.

Mikä on astrologinen syntymäkartta?
Syntymäkartta heijastaa taivaankappaleiden sijaintia meidän syntymähetkellämme ja antaa aavistuksen synnynnäisistä edellytyksistä ja taipumuksista. Syntymäkartta on matemaattisesti täsmällinen astronominen taivaskaavio tietyn henkilön (samoin valtion, organisaation ja muun) syntymähetkellä. Sitä varten täytyy tietää tarkka syntymäpäivä, syntymävuosi, syntymän kellonaika ja syntymäpaikan maantieteelliset koordinaatit. Jokaisen henkilön osalta planeettojen sijoitus syntymäkartassa on täysin ainutkertainen.

Syntymäkartan tärkeimmät osoittajat ovat planeetat, jotka sijaitsevat aina jossain tietyssä merkissä ja talossa sekä näiden planeettojen keskinäiset aspektit. Tavallisesti ns. ”horoskoopilla” tarkoitetaan vain Auringon merkkejä. Auringon lisäksi syntymäkartassa on kuitenkin lisäksi Kuu, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus ja Pluto. Ja vielä sellaiset pisteet kuten Kuun Pohjois- ja Eteläsolmu (paikat, joissa Kuun reitti taivaalla leikkaa ekliptikan kanssa) sekä Musta Kuu eli Lilith (Kuun apogeumpiste). Kaikki nämä planeetat ja pisteet sijaitsevat jokaisessa tietyssä syntymäkartassa eri horoskooppimerkeissä ja eri taloissa.

Millä nimillä syntymäkarttaa lisäksi kutsutaan?
Syntymäkartta, syntymähoroskooppi, radix, nataalikartta.

Miten syntymäkartta laaditaan?
Syntymäkartta laaditaan laskelmien perusteella käyttämällä efemeridejä (taulukko, joka esittää Auringon, Kuun, planeettojen tai muiden liikkuvien taivaankappaleiden näkyvät asennot taivaalla tiettynä ajanhetkenä maan tietyssä pisteessä) ja astrologisten talojen taulukoita. Nykyisin siihen käytetään tietokoneiden apua.Paljonko totuutta astrologisten syntymäkarttojen vaikutuksella meidän persoonallisuuteemme? Valitsivatko meidän sielumme syntymiseen tietyn ajanhetken lähtien siitä, millainen planeettojen energetiikka sillä hetkellä on? Esimerkiksi, voiko joku jostain syystä päättää syntyä silloin, kun Aurinko on Leijonassa?
Kyllä, astrologiset syntymäkartat vaikuttavat meidän persoonallisuuteemme. Energeettisesti kaikki on keskenään sidoksissa. On todistettu, että maailman yhdessä paikassa yhden atomin muuttuessa muuttuu välittömästi selkeän, energeettisen yhteyden kautta samankaltainen atomi myös maailman jossain muussa paikassa. Kerran liikkumaan työnnetty kuvio on taipuvainen jäämään samaan rytmiin, samaan kuvion luonnokseen. Luodun kuvion murtamiseen tarvitaan pientä tai iso ponnistusta ja sabluunaa, toimimaan jäämiseen täytyy luoda uusi kuvio.

Sielut valitsevat sekä syntymisen, syntymistavan että todellisuudessa myös kaiken muun elämään liittyvän. Sielu valitsee milloin ja miten se tulee hedelmöitetyksi. Se valitsee itselleen vanhemmat tai järjestelmän, joka tuo sen maailmaan. Se valitsee itselleen syntymätarinan. Kaikki sielut ottavat huomioon astrologisen tilanteen, johon ne syntyvät ja syntymähetkellä ihmiseen vaikuttaa häntä kaikki ympäröivä.

Mitä tietoa syntymäkartasta saa?
Syntymäkartan tulkinta on subjektiivinen astrologinen prosessi ja riippuu kyseisen astrologin kyvyistä ja taidoista. Syntymäkartan oikein ymmärtämiseksi tulee tulkinnassa ottaa huomioon horoskooppimerkin luonne, jossa kyseinen planeetta on, ja talo, jossa planeetta sijaitsee. Lisäksi tulee katsoa tämän planeetan aspekteja muiden planeettojen tai muiden tärkeimpien syntymäkartan pisteiden suhteen.

Henkilökohtaisesti laadittu syntymäkartta antaa meille paljon tietoa, sillä siitä voit lukea:
1 – omat luonteenpiirteesi, todellisen olemuksesi,
2 – mahdolliset erilaiset ratkaisut ongelmiisi,
3 – sinulle sopivat työ- ja opiskelualat,
4 – rahaan liittyvän (myös perinnönsaantimahdollisuuden)
5 – suhteet sekä oman kumppanin, ystävien että työtovereiden kanssa tai lemmikkieläimen kanssa
6 – kaiken, mikä liittyy terveyteen ja miten ratkaista terveysongelmia
7 – karman- ja elämäntehtävät
8 – Sopivat matkakohteet ja -mahdollisuudet
9 – kaiken kotiin & perheeseen ja sukulaisiin liittyvän
10 – erilaiset kykysi, harrastuksesi, luovuutesi
11 – tunne-elämäsi, ongelmat ja ratkaisut
12 – kaiken lapsiin liittyvän
13 – uramahdollisuudet

Yhteenvetona, kun tiedät oman syntymäkarttasi, tiedät myös potentiaalin ja mahdollisuudet, joita voit tässä elämässä hyvin menestyksellisesti käyttää. Astrologia auttaa sinua sopeutumaan omaan henkiseen minääsi, omaan karmaasi, omaan intuitioosi.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory