Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Elisheva & Shoshana gift box 2019 – mieleenpainuva ja suloinen käsityölahja tuleviin pyhiin!

Elisheva & Shoshana gift box 2019 – mieleenpainuva ja suloinen käsityölahja tuleviin pyhiin!

OHMYGOSSIP – Pyhäkausi on kohta ovella ja monet ajattelevat jo, mitä antaa läheisille tai työtovereille lahjaksi. Käsin valmistettu lahja on aina sydäntä lämmittävä. Virolainen käsityökosmetiikkabrändi Elisheva & Shoshana on koonnut upean lahjasetin, joka on ainutlaatuinen, arvokas, hyödyllinen ja myönteistä tunnelmaa luova. Lahjapaketti, johon kuuluu neljä tuotetta ja joka tavallisesti maksaa 52,70 €, maksaa 15. joulukuuta saakka etukoodia käyttämällä vain 29,90!

Mitä “E&S GIFT BOX 2019” sisältää?

Lahjapakkaus sisältää:
Laventeli- ja kristallisuolakylpysuola (12.90)
Eukalyptusta ja kivennäisaineita sisältävä kylpysuola (10.00)
Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke (17.90)
Pioni- ja kristallisuolasaippua (7.90)
Lahjapakkaus+pakkaaminen (4.00)

Käyttämällä etukoodia: GIFTBOX2019 lähetämme teille paketin 29,90 € + postikulu (eli -43 % edullisemmin kuin tavallisesti!)
Tämä supertarjous on voimassa 15. joulukuuta saakka tai niin kauan kuin lahjapaketteja riittää!

Jokainen, joka haluaa tällaisen upean paketin, voi tilata sen heti: https://elishevashoshana.com/product/es-gift-box-2019/ (maksaminen PayPalilla)
PS! Se, joka ei voi tai ei halua maksaa PayPalilla, voi maksaa myös tavallisella pankkisiirrolla (ole hyvä ja kirjoita meille toiveestasi osoitteella info@elishevashoshana.com, niin lähetämme sinulle laskun)

Pakkaukseen ei lisätä laskua eikä hintalappuja, lahja on HETI VALMIS LAHJOITETTAVAKSI tai kuusen alle sijoitettavaksi!

Miksi suosia Elisheva & Shoshanan tuotteita?
Huippulaadun ja vaatimustenmukaisuuden vuoksi kaikki E&S-tuotteet käyvät läpi ankaran laatutarkastuksen ja jokainen erä testataan NordenApothecary-laboratoriossa. Mikäli erä ei läpäise tarkastusta, tuotteita ei päästetä markkinoille. Kaikki E&S-tuotteet ovat kirjoilla Euroopan kosmeettisia valmisteita koskevien ilmoitusten portaalissa (CPNP) ja sen hyväksymiä.

E&S-tuotteet ovat ihoystävällisiä ja tehokkaita, ja ne sopivat myös raskaana oleville ja pikkulapsille. Meidän tuotteissamme ei ole parabeeneja, silikoneja, raakaöljyä, keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä tuoksuaineita. Vastustamme eläinkokeita. Tuotteiden kaikki ainesosat on saatu eettisiltä toimittajilta, kaikki pakkauksemme ja pullomme ovat kierrätettäviä. Kaikki tuotteemme ovat alusta loppuun saakka Virossa valmistettuja, maailman ylellisyys- ja apteekkikosmetiikan standardeja noudattamalla ja käyttämällä meidän omia alkuperäisreseptejämme, jotka on erityisesti kehitetty herkälle iholle.

E&S käyttää magnesiumtuotteissaan ainoastaan kaikkein puhtainta farmasianteollisuusluokkaan kuuluvaa ZECHSTEIN INSIDE® -magnesiumkloridia.

KAUNISTA PYHÄAIKAA!

View this post on Instagram

Just nüüd on õige aeg hakata pühade hooajaks valmistuma. Loodame teile siinjuures abiks olla! Tee nendest pühadest luksuslik Elisheva & Shoshana hooaeg kauni ja piduliku käsitsi pakitud südantsoojendava kinkekomplekti abil! Meil on teile omapoolne kingitus – kõigile "E&S GIFT BOX 2019" tellijatele teeme -43% soodustust!!! . . Now it´s great time to start thinking about the holiday season. Elisheva & Shoshana will wish to help you with this! We offer you truly festive and warmhearted hand made packaging with beautiful nature friendly body care products. This is our holiday present to you – we´ll give you -43% discount when you order our "E&S GIFT BOX 2019"!!! . . Rohkem infot leiate siit–> https://elishevashoshana.com/its-time-to-start-thinking-about-the-holiday-season-super-offer-to-our-es-gift-box-2019/ #kingitus #käsitöö #käsitsivalmistatud #käsitöökingitus #käsitöökingitused #kingitused #midakinkida #kinkepakk #allahindlus #alennus #soodusmüük #couponcode #couponcodes #jõulukink #jõulukingitused #jõulud #jõulupakk #lahjarasia #joululahja #joululahjoja #joulupaketti #giftwrap #giftbox #christmastime #hanukkah #chanukah #holidaypresents #presents #ElishevaShoshana

A post shared by ELISHEVA & SHOSHANA (E&S) (@elishevashoshana) on



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory