Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

NÄMÄ HOROSKOOPPIMERKIT päätyvät hyvin todennäköisesti jo tänä vuonna avioliiton satamaan! + horoskooppimerkkien sopivuus!

NÄMÄ HOROSKOOPPIMERKIT päätyvät hyvin todennäköisesti jo tänä vuonna avioliiton satamaan! + horoskooppimerkkien sopivuus!

OHMYGOSSIP – Taivaankappaleiden asema on alkaneena vuonna rakkautta ja yhteyseloa suosiva kaikille. Kahdella horoskooppimerkillä on kuitenkin suurempi todennäköisyys soutaa avioliiton rantaan. Me kaikki tiedämme, että avioitua voi hetkessä, mutta omaa sormusta ja kosintaa voi odottaa myös puolet elämästä.  

Vuonna 2020 alttarille viedään tai kosivat itse kaikkein todennäköisimmin henkilöt, jotka ovat syntyneet Skorpionin tai Kalojen horoskooppimerkin alla.

Skorpionille (syntynyt 24. lokakuuta – 22. marraskuuta) ei avioliitto tule välttämättä yllätyksenä – vaikka olisitkin oman rakkaimpasi kanssa ollut yhdessä lyhyen aikaa, te kumpikin tunnette, että avioliitto on oikea askel. Jos taas olette monia vuosia olleet yhdessä, niin todellakin juuri nyt tuo kauan odotettu hääpäivä saapuu.

Skorpionin horoskooppimerkin alla syntyneen rakkaus on kuuma ja kiihkeä, mutta vaatii myös riippumattomuutta. Heistä tulee hyviä lääkäreitä, tutkijoita, asianajajia, juristeja, lahjakkaita sotapäälliköitä ja valtiomiehiä. Tässä horoskooppimerkissä syntyneet naiset ovat tavallisesti kahta tyyppiä. Yhdet ovat sulkeutuneita, toiset ns. kohtalokkaita naisia. Ensin mainitun tyypin naisilla on vaikea löytää kumppania, sillä he ovat hyvin vaateliaita. Heidän vahva luonteensa kiehtoo tavallisesti heikkoja, passiivisia ja päätöskyvyttömiä miehiä. Avioituneena Skorpioni auttaa miestään luomaan uraa. Skorpionit eivät kiinnitä huomiota omaan ulkonäköönsä, heillä on matala ääni, he ovat miesmäisiä, mutta heidän silmänsä ovat aina liekehtiviä. Toinen tyyppi naisista on ns. vaarallinen tyyppi: keimailija, kylvää ympärilleen levottomuutta, johtaa ihmiset toivottomuuteen ja miehet voivat päättää elämänsä hänen vuokseen. Tekee usein onnettomiksi ne, jotka häntä rakastavat. Hänen intohimonsa hukuttavat usein hänet itsensäkin ja hän ei ole koskaan onnellinen. Tyypillinen naisvampyyri.

Sopivuus: Ravun, Neitsyen, Kauriin, Kalojen kanssa
Syviä tunteita: Härän, Skorpionin kanssa
Erityisiä tunteita: Leijonan, Vesimiehen kanssa
Ei sovi: Oinaan, Kaksosten, Vaa´an, Jousimiehen kanssa

Kalojen horoskooppimerkki (syntymäpäivä 20. helmikuuta – 20. maaliskuuta) on niin hillitty, ettei hän itse ottaisi avioliittoaihetta puheeksi, mutta hänen rakkaansa on loistava järjestelijä. Kaloilla ei usein ole selvää kuvaa elämästään ja he päästävät käsistään paljon edullisia tilanteita, mutta tänä vuonna kohtalo suosii heitä kaikin puolin. Kun Kalojen horoskooppimerkissä syntyneet henkilöt ovat epäileviä, epäuskoisia, hillittyjä ja eivät löydä ympäristönsä kanssa tasapainoa, niin tänä vuonna sellaiset esteet on helpompi ylittää.

Sopivuus: Härän, Ravun, Skorpionin, Kauriin kanssa
Syviä tunteita: Neitsyen, Kalojen kanssa
Erityisiä tunteita: Kaksosten, Jousimiehen kanssa
Ei sovi: Oinaan, Leijonan, Vaa´an, Vesimiehen kanssa

Lähde: Ohmygossip.ee
Kuva: PexelsMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory