Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

NÄMÄ NELJÄ LUONTEENPIIRRETTÄ auttavat sinua saamaan elämässäsi kaiken mitä haluat!

NÄMÄ NELJÄ LUONTEENPIIRRETTÄ auttavat sinua saamaan elämässäsi kaiken mitä haluat!

OHMYGOSSIP – Oletko toisinaan ajatellut, että joku henkilö saavuttaa asioita kuin itsestään ja sivusta katsojasta voi tuntua, että hän ei näe lainkaan vaivaa, vaan asiat tulevat kuin taikavoimasta hänen luokseen? Todellisuudessa se ei ole niin. Onnellisen tähden alla syntyneitä on erittäin vähän ja heiltäkin odotetaan toimintaa. Elämässä pääsevät todellisuudessa eteenpäin vain henkilöt, joilla on nämä neljä luonteenpiirrettä.

Ota mallia näistä luonteenpiirteistä, sillä kaikkein menestyneimmillä miehillä ja naisilla on juuri tällaiset luonteenpiirteet! Tietyt luonteenpiirteet auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme paremmin, olemaan omistautuneita ja saavuttamaan tarkalleen sitä, mitä haluamme. Jos haluat päästä elämässä pitkälle, niin kehitä itsessäsi juuri näitä ominaisuuksia!

1. SISUKKUUS – Sisukas henkilö tekee asioita, joita saattaa ehkä toisinaan itsekin pelätä. Älä pelkää ottaa luovia ja riskiä sisältäviä askeleita. Jokainen epäonnistuu joskus. Innovatiiviset suunnitelmat vaativat usein päätöksiä ja askeleita, joihin liittyy omat riskinsä.

2. PITKÄJÄNNITEISYYS / MÄÄRÄTIETOISUUS – Vain heikko ihminen luovuttaa. Mene tavoitteesi nimissä vaikka seinän läpi. Kukaan ei ole sanonut, että tavoitteiden saavuttaminen on helppoa.

Määrätietoisuus on ominaisuus pyrkiä eteenpäin oman tavoitteen suuntaan silloinkin, kun joku tai jokin toimii sitä vastaan. Ei ole olemassa mitään maagista keinoa, joka veisi sinut menestykseen. Ota mallia niistä, jotka eivät lakkaa pyrkimästä tavoitteisiinsa. Jos koet menetyksiä, epäonnistumisia, häpeää tai muita vaikeuksia, selvä päämäärä silmiesi edessä auttaa sinua aloittamaan uudelleen.

3. KURI – Kuri on kyky toimia myös työn epämiellyttävien puolten parissa ja ratkaista ongelmia, joiden parissa ei haluaisi lainkaan toimia. Älä menetä omaa visiotasi ja fokustasi. Tee joka päivä vaikkapa yksi pieni askel haaveesi tai haaveittesi suuntaan!

4. RAKKAUS & INTOHIMO – Kukaan ei ole tullut rikkaaksi ja menestyväksi ilman intohimoa ja rakkautta. Rakkaus ja intohimo niin työtä, projektia kuin ihmisiäkin kohtaan on avainsana, jota ei ehdottomasti kannattaisi unohtaa. Rakkauden energia on kaikkein voimakkain energia maailmassa – pane se toimimaan positiivisesti itsesi hyväksi!

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory