Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MILLAISIA ovat isojen rintojen suurimmat plussat ja miinukset? 7 yleistä ongelmaa + 7 syytä rakastaa isoja rintoja

MILLAISIA ovat isojen rintojen suurimmat plussat ja miinukset? 7 yleistä ongelmaa + 7 syytä rakastaa isoja rintoja

OHMYGOSSIP – Vaikka paljot naiset haaveilevatkin suuremmista rinnoista ja monet turvautuvat siksi kauneuskirurgiaan, on olemassa myös sellaisia naisia, jotka haluaisivat, että heidän rintansa olisivat pienemmät. Siitä huolimatta, että virolaisilla naisilla on yleensä keskisuuret tai pienemmät rinnat, on myös paljon niitä, joilla on ylisuuret rinnat. Yleisesti luullaan, että se on suuri onni – mutta onko todellisuudessa niin? Suurella rintaparilla on omat plussansa, mutta myös yhtä paljon miinuksia.

Suuret rinnat aiheuttavat miesten keskuudessa aina ihailua ja ei ole salaisuus, että ne herättävät myös muiden naisten kateellisia katseita. Silti on paljon naisia, jotka eivät kaipaa sellaista ihailua.

Rintojen koko riippuu lähinnä perinnöllisyydestä, mutta siihen vaikutta myös paljon henkilön paino ja siinä tapauksessa, että paino nousee, myös rinnat kasvavat niihin kertyvän rasvakudoksen ansiosta, ja myös päinvastoin.

Päinvastoin kuin yleisesti luullaan, isot rinnat eivät ole kovin kiinteät. Monilla rinnat veltostuvat jo ennen 40. ikävuotta tai rintaruokinnan tuloksena ja muuttavat koko elämänlaatua. Päivällä rinnat häiritsevät kuntoilussa juoksemista ja hyppäämistä, yöllä nukkumisen aikana ne häiritsevät kääntymistä ja vaikeuttavat hengitystä. Monet naiset eivät ole lähes koskaan ilman rintaliivejä, he jopa nukkuvat rintaliivit päällä, sillä siten elämä on hieman helpompaa.

Lähes poikkeuksetta kaikki isorintaiset naiset vakuuttavat, että vaikka vaatteita pystyykin jotenkin, lähinnä verkkokaupoista löytämään, niin sopivia rintaliivejä on erittäin vaikeaa löytää, seksikkäistä alusvaatteista puhumattakaan.

Suuret ja raskaat rinnat voivat aiheuttaa ryhtivirheitä, samoin pään-, niska- ja selkäsärkyä. Yksi ratkaisu saattaa olla rintojen kirurginen pienentäminen. Se auttaa merkittävästi parantamaan vointia, vartalon muotoa ja terveyttä. Plastiikkakirurgian avulla voi veltostuneet rinnat saada uudelleen muotoonsa. Rintojen pienennysleikkauksen yhteydessä liiallinen rintakudos poistetaan ja pienemmät ja kehon mittasuhteisiin sopivammat rinnat muotoillaan.

Alla on esitettynä 7 ongelmaa, jotka vain isorintaiset naiset ymmärtävät:

1. Suuret rinnat keräävät huomiota, josta nainen ei välttämättä ole aina kiinnostunut.
2. Rintojen hikoilu – Kuuma sää, kuntoilu tai vaikkapa vain kävely voi aiheuttaa epämiellyttävää hiertymistä ja hikoilua.
3. Kuntoileminen on hankalaa – Suuret rinnat ovat raskaat ja hypätessä ne voivat rasittaa selkää ja jopa satuttaa.
4. Olkaimettomissa rintaliiveissä tai täysin ilman rintaliivejä ei voi liikkua – Suuririntaisten naisten on vaikea löytää sopivia ja hyvin tukevia rintaliivejä, trikoita tai muita vaatteita, joihin rinnat hyvin mahtuisivat. Myös bikinien löytäminen on vaikeaa. Jos rintaliivisi ovat kokoa XL, se ei suinkaan merkitse sitä, että tarvitsisit samankokoiset bikinien housut. Eri kokoja on kuitenkin settinä vaikea löytää.
5. Ihmisiä täynnä olevassa joukkoliikennevälineissä rinnat ovat ne, jotka ovat vieraita ihmisiä vasten. Epämukavaa.
6. Päinvastoin kuin yleisesti luullaan, suuret rinnat eivät pääsääntöisesti ole kovin kiinteät. Siitä tulee kiittää painovoimaa.
7. Isorintaiset naiset eivät koskaan voi jättää rintaliivejä pukematta. Periaatteessa voisivat, mutta silloin tulee taas painovoima peliin ja pilaa kauniin näkymän. Myöskään iso kaula-aukko ei ole joka tilanteessa sopiva.

7 syytä siihen, miksi isojen rintojen tulisi aiheuttaa sinulle iloa:

1. Rinnat ovat todella kauniit. Ne ovat pehmeät ja naiselliset.
2. Miehet pitävät isoista rinnoista. Perinteinen kauneusihanne naisesta on aina ollut isorintainen, katsokaamme vaikkapa kreikkalaisten jumalattarien hahmoja tai 1950-luvun pin-up -malleja.
3. Isorintaisten naisten ei tarvitse vältellä mekkoja, joissa on iso kaula-aukko.
4. Isot rinnat näyttävät vartalonmyötäisissä mekoissa ja paidoissa kauniilta.
5. Isot rinnat ovat seksikkäät. Ainoastaan rintojen yhteen painaminen aiheuttaa mahtavan vaikutelman.
6. Tiedät sanonnan ”jotakin pitäisi jäädä myös mielikuvituksen varaan”? Kun isot rinnat peitetään, jää melkoisesti, mitä mielikuvituksella voi tehdä.
7. Isorintaisilla naisilla on usein enemmän rintamaitoa ja helpompi imettää lapsia.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory