Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

NÄISTÄ KOLMESTA HOROSKOOPPIMERKISTÄ tulee kaikkein todennäköisimmin miljonäärejä

NÄISTÄ KOLMESTA HOROSKOOPPIMERKISTÄ tulee kaikkein todennäköisimmin miljonäärejä

OHMYGOSSIP – Kaikilla horoskooppimerkeillä on erilaisia ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä. Tässä artikkelissa esitämme millaiset horoskooppimerkit ovat jo syntymähetkellä saaneet mukaansa erityisen paketin taitoja ja viisautta, joka mahdollistaa heidän rikastua ja menestyä muita helpommin.

Haluamme tai emme, me kaikki tiedämme, että raha on korvaamaton väline, jonka avulla voimme luoda itsellemme mukavammat elinolosuhteet ja elää miten vain haluamme. Valitettavasti pitää paikkansa sanonta, jonka mukaan rahaa ei ole koskaan liian paljon ja yleensä niin onkin – mitä enemmän rahaa ansaitsemme, sitä enemmän myös kulutamme. Amerikkalainen kirjailija Gertrude Stein sanoi kerran viisaan lauseen: ”Raha on aina olemassa, vain taskut vaihtuvat”. Mutta miksi joku vetää rahaa puoleensa enemmän kuin toinen? Astrologit tietävät kertoa, että horoskooppimerkkejä tutkimalla ilmenee, että tietyillä horoskooppimerkeillä on todellakin suurempi todennäköisyys rikastua.

1. OINAS (21. maaliskuuta – 20. huhtikuuta)
Oinailla on vahva luonne, he ovat kunnianhimoisia ja tarmokkaita ihmisiä. He haluavat päästä eteenpäin, marssia kärjessä, johtaa ja ohjata muita. Oinas uskaltaa ottaa rahan suhteen riskejä ja uskoo, että rahan ansaitsemiseksi tulee rahaa kuluttaa ja hän on siinä asiantuntija. Raha vetää Oinaan horoskooppimerkkiä kuin magneetti ja elämässä monesti otettujen riskien tuloksena hänestä tulee kerran vielä miljonääri. Valitettavasti on olemassa myös mahdollisuus, että toivoessaan ansaitsevansa vieläkin suurempia summia, hänelle jää lopulta tyhjät taskut. Varovaisen Oinaan, joka osaa analysoida ja laskelmoida, ei tarvitse kuitenkaan konkurssin vuoksi olla huolissaan. Oinaan vahvoja puolia ovat rohkeus, myös hullunrohkeus, ritarillisuus, ylpeys ja vapaudenrakkaus. Oinaista voi tulla hyviä lääkäreitä, varsinkin kirurgeja, ja sotapäälliköitä ja toimittajia. He voivat toimia menestyksekkäästi hallinnoijina ja valtiomiehinä, mutta tällöin heitä häiritsee despoottimaisuus ja diplomaattisten kykyjen puute.

2. LEIJONA (24. heinäkuuta – 23. elokuuta)
Leijona ovat luonteeltaan tuhlailevia ja he pitävät rahan kuluttamisesta. Leijona nauttii siinä, että hänet nähdään menestyvänä, ja siksi hän on myös valmis maksamaan etuoikeuksista. Juuri Leijonien tuhlaileva elämäntapa on se, joka tekee heistä samalla hyvin nokkelia löytämään tapoja, miten vetää rahaa puoleensa. Leijona tarttuu jokaiseen mahdollisuuteen, jota hänelle tarjotaan ja osaa nähdä rahan ansaitsemismahdollisuuden siellä, missä toiset eivät osaa sellaista nähdä. Sen ansiosta hänelle tulee ennemmin tai myöhemmin jackpot eli mahdollisuus, joka tuo kotiin varsin suuren summan rahaa.

3. JOUSIMIES (23. marraskuuta – 21. joulukuuta)
Jousimiehet ovat ekstroverttejä, optimisteja ja entusiasteja ja he pitävät muutoksista. Jousimiehet pystyvät muuntamaan ajatuksensa konkreettisiksi teoiksi ja suunnitelmiensa toteuttamiseksi he ovat valmiit kaikkeen. Muiden sellaisten horoskooppimerkkien tapaan, joiden elementtinä on tuli, Jousimiehenkin tulee olla jatkuvasti yhteydessä maailmaan kokeakseen mahdollisimman paljon. Jousimiestä johtaa Jupiter, joka on eläinradan suurin planeetta. Jousimiesten innostuksella ei ole rajoja, ja siksi Jousimiehillä on loistava huumorintaju ja ääretön uteliaisuus. Jousimies ei arvosta rahaa eikä pelkää ottaa riskejä, ja juuri tästä syystä hänelle saattaa iso summa rahaa suorastaan pudota syliin. Valitettavasti Jousimies ei tyydy mihinkään rahasummaan ja panee uudelleen kaikki peliin, sillä hän pitää riskin kanssa flirttailusta – menettää kaikki tai voittaa vieläkin enemmän. Koska Jousimies ei pelkää köyhyyttä, hän suhtautuu rahaan kuin leluun, joka tarjoaa viihdettä.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory