Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Elämäntapamentori Tara Mullarkey: MITEN löydät oman polun ja pysyt omana itsenäsi silloinkin, kun läheiset eivät ymmärrä sinua?

Elämäntapamentori Tara Mullarkey: MITEN löydät oman polun ja pysyt omana itsenäsi silloinkin, kun läheiset eivät ymmärrä sinua?

OHMYGOSSIP – Paljot ihmiset ovat olleet elämässään siinä pisteessä, jossa kaikki on ikään kuin hyvin, mutta onni puuttuu – ei tunneta itseään onnelliseksi. Yhteiskunnan sanelemat ehdottomat normit vähentävät tuota onnea entisestäänkin. Sinulla voi olla hyvä koulutus, hyvin palkattu työ, kaunis koti, valtaa ja hyvä terveys, mutta silti jotain tuntuu puuttuvan. Todellisuudessa tarvitset henkisyyttä ja mielenrauhaa, rakkautta ja mahdollisuutta olla yhteiskunnalle tarpeellinen.

Tara Mullarkey on joogan opettaja, kansanparantaja, yrittäjä ja elämäntapamentori. Entinen menestyvä New Yorkin yritysmaailman rahoitusasiantuntija teki elämässään täyskäännöksen, joka vei hänet kolmen vuoden pituiselle vaellukselle Intiaan, Thaimaahan, Balille, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Marokkoon ja Eurooppaan. Käytyään läpi sellaisen elämäntapamuutoksen Tara neuvoo, miten voi löytää oman polkunsa elämän tarkoituksen etsinnässä, rakkaudessa, hyvinvoinnissa ja yltäkylläisyydessä.

Mullarkey sanoo, että jos häneltä olisi 25-vuotiaana kysytty, mikä hänen elämänsuunnitelmansa on, hän olisi vastannut seuraavaa: avioitua silloisen poikaystävän kanssa, ostaa kotikaupungista Connecticutista talo, saada lapsia, saada maisterin arvo ja työskennellä uraportailla eteenpäin. Tara toteaa, että jos hänelle olisi sanottu, että sen sijaan eroat työpaikastasi Manhattanilla oppiaksesi joogaa, matkustaaksesi pitkin maailmaa ja asettuaksesi lopulta paikoillesi Karibian meren rannalle Meksikossa, hän ei olisi sitä ikinä uskonut.

Erilaiset elämän tapahtumat antoivat kuitenkin Taralle rohkeutta tarkkailla omaa elämää sivusta ja hän näki, että huolimatta siinä, että oli oman suunnitelmansa mukaan oikealla tiellä, hän ei ollut onnellinen. Hänellä oli pitkät työpäivät ja paljon matkustelua, hänen suhteensa hajosivat ja hänen mieltään hallitsi hysteerinen sekaannus.

Mullarkey tunnusti, että ongelma syntyy silloin, kun enemmistö ihmisistä ympärilläsi ei ymmärrä sinua ja elämäntapaasi. ”Jos elät ”epätavallisesti” – matkustat, elät ulkomailla, aloitat vieraassa kaupungissa liiketoimintasi ja seuraat sydämesi kutsua, niin vakautta arvostavista ihmisistä se voi tuntua liialliselta riskien ottamiselta. He eivät ymmärrä sitä. He pelkäävät sinun puolestasi, vaikka salaa kadehtivatkin sinua. Hankalaksi tuollaisen tilanteen tekee se, että heidän pelkonsa voi tarttua sinuunkin ja sinä voit alkaa epäillä sydämesi kutsun seuraamisen järkevyyttä. Epäilet, tuletko toimeen tehdessäsi sitä, mistä pidät, siellä missä haluat ja niiden kanssa, joita rakastat.

4 AJATUSTA, miten välttää totuttujen polkujen kulkemista ja löytää oma tie!

1. Omista joka päivä aikaa jollekin henkiselle harjoittelulle kuten jooga, meditaatio, rukoukset tai rituaalit.
2. Varaa mahdollisimman usein aikaa löytääksesi yhteys sisäiseen tunteeseesi, jotta kuulisit intuitiotasi, sydäntäsi ja sieluasi kovemmin kuin moittivia ääniä ympärilläsi.
3. Löydä yhteisö, jossa on samanlaisia näkemyksiä omaavia ihmisiä. Vietä enemmän aikaa sellaisten henkilöiden kanssa, jotka ymmärtävät sinua, sellaisten ihmisten kanssa, jotka samalla tavalla luovat itse omaa polkuaan. Rajoita aikaa, jota vietät sellaisten ystävien ja perheenjäsenten kanssa, jotka eivät tue sinun näkemyksiäsi.
4. Ole vahva, peloton ja uskollinen.

Ole tietoinen siitä, että olet verraton ja että sinulla on maailmalle tarjottavana jotain erityistä, jota kenelläkään muulla ei ole. Maailma tarvitsee sinun lahjojasi!

Kuva: Tara Mullarkey (TaraMullarkey.com)
Lähde: Ohmygossip.fi


Tags assigned to this article:
ElämäntapamentorisuhteetTara Mullarkey

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory