Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KOLME TAPAA voida hyvin ja elää onnellisena ja terveenä

KOLME TAPAA voida hyvin ja elää onnellisena ja terveenä

OHMYGOSSIP – Ei ole olemassa sellaista ihmistä, joka ei haluaisi olla onnellinen. Aristoteles on jopa sanonut, että kaikkien ihmisten perustoiveena on olla onnellinen ja kaikki toiminnat elämässä perustuvat juuri tähän toiveeseen. Tietenkin haluamme kaikki olla onnellisia, mutta miten monet meistä alkavat tietoisesti toimia sen hyväksi?

Sairastuminen on viestimme vääränlaisesta elämäntavasta. Murehtiminen, pelot ja kielteiset ajatukset heikentävät elimistöämme. Säilytä elämässäsi vain hyödyllisiä ja merkittäviä asioita – se, mikä on hyödyllistä sinulle, on hyödyllistä myös muille.

Aloita itsesi suhteen tietoinen työ, sillä pitkällä tähtäyksellä se todellakin kannattaa. Seuraavassa on esitetty kolme tapaa, joita on käytetty jo kolmen vuosituhannen ajan.

1. Aloita ajatustesi tarkkaileminen. Varaa joka ilta viisi minuuttia aikaa kirjoittaaksesi muistiin tunteet, joita päivän aikana tunsit. Muistele koettuja tilanteita ja tunteita. Millaisia kielteisiä luonteenpiirteitä niihin kätkeytyy? Mitä aiot tehdä huomenna parantaaksesi nuo luonteenpiirteet? On erittäin tärkeää kirjoittaa tuo kaikki paperille.

2. Ajattele asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi, niin syntyy ns. myönteisen ajattelun ihme! Kun keskityt asioihin, joista pidät, liikut ikään kuin toisenlaisten värinöiden taajuusalueelle ja kehosi alkaa itse parantamaan itseään. Eikä siinä kaikki – elämääsi tulee vieläkin enemmän myönteisiä asioita, sillä kaikki, mitä ajattelet, muuttuu todellisuudeksi – myös ongelmat, jotka sinua vaivaavat. Keskity asioihin, joista pidät, niin näet, miten kaikki alkaa muuttua.

3. Harrasta meditointia. Meditoinnin aikana keho ja sielu lepäävät ja parantavat itseään.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory