Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pohjoismaat saavat oman muotiraamattunsa – Vogue Scandinavian päätoimittajaksi tulee Martina Bonnier

Pohjoismaat saavat oman muotiraamattunsa – Vogue Scandinavian päätoimittajaksi tulee Martina Bonnier

OHMYGOSSIP – Aikana, jolloin kuulemme yhä enemmän aikakauslehtien sulkemisesta, on ilahduttavaa nähdä, että Vogue-tavaramerkki ei alistu. Heinäkuun lopulla muotiraamattua julkaiseva Condé Nast ilmoitti, että syntymässä on Vogue Scandinavia.

Mekin olemme tässä Vogue Scandinavian päätoimittajan Martina Bonnierien kanssa samaa mieltä – aika on ollut siihen jo pitkään kypsä! Skandivanialainen elämäntapa on ollut suosiossa jo vuosia ja näyttänyt mallia sekä hyvän maun, raffinoituneisuutensa että jatkuvuutensa osalta. Vogue Scandinavia alkaa toimia kolmessa maassa: toimistot perustetaan Tanskassa Kööpenhaminaan, Norjassa Osloon ja Suomessa Helsinkiin. Näin luonnollisesti siksi, että voidaan antaa parempi katsaus Skandinavian muodista – siitä, mitä tapahtuu Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, ja myös Suomessa ja Islannissa.

Tukholmassa Lidingön kaupunginosassa asuva 54-vuotias Martina Bonnier on Damernas Världin pitkäaikainen muotitoimittaja, blogin pitäjä ja Instagram-vaikuttaja. Vogue Scandinavian ensimmäisen numeron pitäisi muotitietoisen naisen johdolla ilmestyä vuoden 2021 keväällä.

Voguen lisäksi vuonna 1909 perustettu Condé Nast julkaisee sellaisia tunnettuja lehtiä kuten: Allure, Architectural Digest, Bon Appétit, Condé Nast Traveler, GQ, The New Yorker, Vanity Fair ja Wired.

Kuva: Martina Bonnier (Instagram/@martinabonnier)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Condé NastMartina BonnierVogue Scandinavia

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory