Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

NÄISTÄ yksinkertaisista mutta tärkeistä syistä hiuksia ei kannattaisi koskaan pestä illalla

NÄISTÄ yksinkertaisista mutta tärkeistä syistä hiuksia ei kannattaisi koskaan pestä illalla

OHMYGOSSIP – Kauniit hiukset ovat oikeanlaisen ravitsemuksen, kunnollisten elintapojen ja jatkuvan hoidon tulos. Hiusasiantuntijat eivät jaa nykyisin hyödyllisiä neuvoja pelkästään shampoista ja hiusnaamioista, vaan nykyajan kehittyneessä yhteiskunnassa on esitetty erittäin tarkkoja vinkkejä jopa hoitoajoista. Pesetkö sinä hiukset iltaisin vai aamuisin? Jos haluat, että hiuksesi näyttäisivät elinvoimaisilta ja hohtavilta, kannattaa huolellisesti valita milloin ja miten niistä huolehdit.

Suuri osa ihmisistä valitsee hiusten pesuun juuri illan säästääkseen aamun makeaa uniaikaa. Valitettavasti kosteat hiukset voivat yöllä mennä pilalle ja yhteenvetona kulutat aamulla vieläkin enemmän aikaa, sillä märät hiukset ovat hauraammat ja muuttuvat helposti takkuisiksi. Hiuksille ei ole hyväksi myöskään paine ja hankaus, joka niihin yöllä nukkumisen aikana kohdistuu ja joka on märille hiuksille rasittavampaa. Tuloskaan ei välttämättä ole miellyttävä, kun aamulla huomaat, että hiukset ovat kuivuneet sekaisin.

Toinenkaan ongelma, joka saattaa aiheutua, kun märin hiuksin menee vuoteeseen, ei ole miellyttävä. Ne ovat sienet, sillä ne pitävät lämpimästä ja kosteasta kasvuympäristöstä. Märin hiuksin nukkuminen edistää päänahan ongelmia ja hilsettä. Itiöt sattuvat myös tyynyyn, joka puolestaan aiheuttaa hengitysongelmia, nuhaa ja allergiaa.

Jos kuitenkin haluat pestä hiuksesi illalla, asiantuntijoiden ohje numero yksi on: kuivaa hiukset ennen nukkumaan menoa ja sido ne yksinkertaisesti letille.

Niille taas, jotka eivät halua menettää yhtäkään hiuskarvaa, suositus on seuraava: Ravitse ja puhdista illalla päänahkaa ja pese aamulla! Koska hiusten elinvoima, hohto ja vahvuus saavat alkunsa päänahasta, on järkevää käyttää illalla erittäin tehokasta Elisheva & Shoshanan Magnesiumia sisältävää Hair Energy Maximus+ päänahan suihketta, joka poistaa päänahastasi siihen kertyneet kalsiumsuolat, jotka estävät hiuskarvojen aineenvaihduntaa ja päänahan hapensaantia. Anna suihkeen jäädä vaikuttamaan yöksi ja pese se aamulla pois pH-tasoltaan ihoystävällisellä E&S päänahanhoitoshampoolla, joka virkistää päänahan verenkiertoa, ravitsee hiusjuuria ja tukee hauraiden ja/tai rikkoontuneiden hiusten kasvua.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory