Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

UUSI TUTTAVUUS eli miten antaa itsestään hyvä ensivaikutelma? 5 VINKKIÄ SIITÄ, MITEN VÄLITTÖMÄSTI MIELLYTTÄÄ MIESTÄ

UUSI TUTTAVUUS eli miten antaa itsestään hyvä ensivaikutelma? 5 VINKKIÄ SIITÄ, MITEN VÄLITTÖMÄSTI MIELLYTTÄÄ MIESTÄ

OHMYGOSSIP – On vain vähän ihmisiä, jotka menevät naimisiin elämänsä ensimmäisen rakkauden kanssa. Suurin osa käy läpi pitemmän suhderallin ja tutustuessa uuteen mieheen on varsin luonnollista, että haluat antaa itsestäsi mahdollisimman vaikutelman. ”Tuunattu” ja ”hieman liioiteltu” ensivaikutelma ei kuitenkaan välttämättä auta sinua pitemmässä perspektiivissä, vaan siitä on hyvin todennäköisesti pikemminkin haittaa. Meillä on sinulle viisi vinkkiä, jotka erittäin todennäköisesti sulattava jokaisen miehen sydämen, jos luonto on antanut teille mahdollisuuden sopia hyvin yhteen.

1. Hymyile
Iloiset ja hymyilevät ihmiset vetävät aina ihmisiä enemmän puoleensa kuin vihaiset, murjottavat ja ylpeät. Hymyily tekee kaikista ihmisistä kauniita!

2. Ole ystävällinen
Miehet ovat yleensä paljon ystävällisempiä kuin naiset ja asennoidumme hellästi, ystävällisesti ja naisellisesti, miehet pitävät siitä enemmän. Hyvyys ja ystävällisyys saa sinut hohtamaan enemmän kuin mitkään merkkivaatteet tai meikkituotteet.

3. Ole avoin
Yritä unohtaa ennakkoluulot ja älä koskaan suhtaudu kehenkään pintapuolisesti, varsinkaan ihmiseen, jonka haluat oppia tuntemaan syvemmin. Ole avoin, ajattele ja keskustele ja mikä tärkeintä – opi myös kuuntelemaan.

4. Älä leiki mitään leikkejä
Erehdyt, jos uskot, että sinun pitää antaa miehelle sellainen vaikutelma, että et ole hänestä kiinnostunut. Kyllä, miehet pitävät metsästyksestä, mutta leikit eivät kiinnosta heitä. Ole rehellinen, mutta älä ”helppo saalis”. Hieman erossa oloa ja kärsivällisyyttä tekee joskus paljon hyvää.

5. Anna miehen olla mies
Miehet haluavat tuntea itsensä miehiksi, aivan kuin nainen haluaa tuntea itsensä hennoksi ja naiselliseksi – se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi näytellä avutonta. Naisellisuus on jotain syvempää. Älä koskaan unohda, että mitä naisellisempana pysyt, sitä miehekkäämmin vierelläsi oleva mies käyttäytyy.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory