Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

HARRASTAVATKO RIKKAAT useammin seksiä ja MIKSI nykyisin seksiä harrastetaan vähemmän?

HARRASTAVATKO RIKKAAT useammin seksiä ja MIKSI nykyisin seksiä harrastetaan vähemmän?

OHMYGOSSIP – Sivusta katsoen vaikuttaa, että varakkaammat ihmiset olisivat onnellisempia. Seksi vapauttaa aivoissa kolmea eri neurokemikaalia, jotka aiheuttavat koko kehon valtaavan hyvänolontunteen. Silti CNN:n uutispommin mukaan harrastamme koko yhteiskuntana vähemmän seksiä kuin koskaan aikaisemmin.

Vuonna 2000 arvioilta 18,9 prosenttia 18-24 -vuotiaista miehistä ei harrastanut seksiä, mutta vuoteen 2018 mennessä tämä luku oli kasvanut jo 30,9 prosenttiin. Senhän me jo tiedämme, että mitä vanhemmaksi tulemme, sitä vähemmän seksiä arjessamme on. 25-34-vuotiaat naiset kärsivät samanlaisesta seksin puutteesta.

Miksi nykyisin on vähemmän sukupuolielämää?
Kun suuri teko on ensimmäisen seksikerran muodossa tehty, muilla tekijöillä alkaa olla oma roolinsa. Länsimaisessa yhteiskunnassa aikuistuminen ja pysyvien suhteiden luominen on esimerkiksi Aasiaan verrattuna huomattavasti siirtynyt eteenpäin. 1960-luvulla naiset avioituivat keskimäärin 20- ja miehet 23-vuotiaina, mutta nykyisin avioituminen tapahtuu kymmenen vuotta myöhemmin. Lapsuutta jatketaan koulua käymällä ja mukavalla asumisella vanhempien luona. Vanhempien katon alla on kuitenkin hankalampaa elää mausteista sukupuolielämää. Koko yhteiskuntana olemme siirtäneet aikuistumista tuonnemmaksi. Asumme kauemmin kotona, alamme käydä myöhemmin töissä ja maksaa itse omia laskujamme.

Mitä yhteyttä tuloilla ja seksillä on?
Analyytikot ottivat tarkkailtavakseen alle 4.000 miestä ja 5.000 naista ja tutkivat näiden seksin harrastamisen taajuutta ja tuloja. Selvästi piirtyi kuva, jonka mukaan varsinkin miehet, joilla ei ollut lainkaan työpaikkaa tai jotka ansaitsivat keskimääräistä vähemmän, harrastivat myös seksiä vähemmän. Lähes kolmannes miehistä kärsi seksin puutteesta. Naisten osalta tulot eivät vaikuttaneet heidän nautintoihinsa niin voimakkaasti.

Miehet määrittävät itsensä työnsä kautta. Kun naiselta kysytään, kuka hän on, vastauksena on pääsääntöisesti nimi. Kun samaa kysytään mieheltä, vastaukseksi saa, mitä hän työkseen tekee. Jos miehellä ei ole työtä tai hän ei ole tuloihinsa tyytyväinen, hänen itsetuntonsa on heikompi. Se puolestaan vaikuttaa hänen libidoonsa.

Aikakautena, jona vietämme kohtuuttoman paljon aikaa kuvaruutujen ääressä, täytämme vapaa-aikaamme tyhjänpäiväisyyksillä sen sijaan, että kiinnittäisimme rakkaimpaamme huomiota. Seksin harjoittamiseen ei tarvitse olla varakas ja naiset eivät himoitse miehiä näiden rahojen vuoksi enemmän. Se, joka rajoittaa ihmisen nautintoa, on ihminen itse. Sitä ei tee raha. Me istumme Facebookissa, Instagramissa tai katsomme Netflixiä sen sijasta, että peuhaisimme rakkaimpamme kanssa. 46 prosenttia alle 40-vuotiaista miehistä katselee pornoa jopa viikoittain, sellaisesta tilanteesta on tullut uusi normaalius.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory