Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

HYVÄ LAHJAN IDEA! Elisheva & Shoshanan tämän vuoden ylellinen 57,70 euron arvoinen lahjapakkaus on jo myynnissä ja ElishevaShoshana.com -verkkokaupassa yli 30 % edullisemmin!

HYVÄ LAHJAN IDEA! Elisheva & Shoshanan tämän vuoden ylellinen 57,70 euron arvoinen lahjapakkaus on jo myynnissä ja ElishevaShoshana.com -verkkokaupassa yli 30 % edullisemmin!

OHMYGOSSIP – Joulu on kohta ovella ja lahjasäkit odottavat täyttämistä. Mutta mitä läheisille voisi antaa? No, tietysti pohjoismaisia ja käsin valmistettuja tuotteita! Elisheva & Shoshanan tämän vuoden ylellinen 57,70 euron arvoinen lahjapakkaus on jo myynnissä ja ElishevaShoshana.com -verkkokaupassa yli 30 % edullisemmin! Kaksi päänhoitotuotetta (tehokas detox-shampoo ja päänahkaspray), mukavan 100 % luonnollisen ja virkistävän kylpysuolan sekä allergiavapaan ja ihoystävällisen kauniin käsityösaippuan saa joulukuun loppuun asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää, hintaan 39,90 €. Paljon tarjouksia ja alennuksia on myös muista tuotteista, ja kaikki, jotka ostavat yli 50 eurolla, saavat E&S:lta mukaan lahjan!

Giftbox 2020 on kauniisti käsin pakattu ja valmis lahjaksi annettavaksi! Emme liitä pakkauksen sisään laskua tai hintalappuja! Katso, miltä pakkaus tarkalleen sisältä ja ulkoa näyttää, ja mitä se tarkemmin sisältää, alla olevista kuvista ja tuotekuvauksesta! Anna itsellesi tai läheisellesi mieleen jäävä joululahja ja lisää päiviisi rentoutusta, nautintoa ja ylellisyyttä. Saat hyvän olon ja hemmottelet ihoasi ja hiuksiasi laadukkailla hoitotuotteilla! Skandinaviassa erittäin arvostetut ja rakastetut E&S-hoitotuotteet sopivat myös herkkäihoisille, raskaana oleville ja pikkulapsille, sillä ne eivät sisällä mitään synteettisiä tuoksuaineita tai keinotekoisia väriaineita! Lahjapakkaus on saatavana E&S-verkkokaupassa – LINKKI TUOTTEESEEN.


1. Aaloeta sisältävä syväpuhdistava Detox-päänahan hoitoshampoo (200ml) LINKKI TUOTTEESEEN

2. Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke (75ml) LINKKI TUOTTEESEEN

3. Eukalyptusta ja kivennäisaineita sisältävä kylpysuola (250g) LINKKI TUOTTEESEEN

4. Voikukka- ja vuohenmaitosaippua (80-95g) LINKKI TUOTTEESEEN

Joulukuun loppuun saakka on Elisheva & Shoshanan verkkokaupassa suuret alennukset! Hyvää joulua!

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory