Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MITEN KRISTALLEJA puhdistetaan, ladataan, ohjelmoidaan, siunataan ja käytetään, jotta niiden voima ja energiataso eivät katoaisi ja odotettu vaikutus toimisi sinun hyväksesi?

MITEN KRISTALLEJA puhdistetaan, ladataan, ohjelmoidaan, siunataan ja käytetään, jotta niiden voima ja energiataso eivät katoaisi ja odotettu vaikutus toimisi sinun hyväksesi?

OHMYGOSSIP – Niiden, jotka kantavat ja käyttävät kristalleja päivittäin, tulee muistaa, että kristalleilla on oma tietoisuutensa ja resonanssinsa ja ne imevät itseensä suuren määrän ympärillä olevaa tietoa (ajatuksia, tunteita, sähkömagneettista ja valon energiaa, ääniaaltoja jne.). Siksi on tärkeää puhdistaa niitä – ladata niissä oleva tieto ja palauttaa niiden alkuperäinen energeettinen kyky ja hohto.

Miten usein olisi oikea puhdistaa kristalleja, jotta niiden voima ja energiataso eivät katoaisi ja odotettava vaikutus toimisi hyväksesi?
Jos et ole määrännyt kristallille tiettyä tehtävää ja kannat sitä mukanasi pikemminkin tukijana, riittää, että puhdistat sen kerran kuukaudessa, mieluummin täyskuun aikaan.
Jos käytät kristallia jonkin ongelmallisen tilanteesi yhteydessä tai sairauden tukihoitoon, se kannattaa puhdistaa vähintään kerran viikossa.
Kristallit, joita käytät tervehdyttämiseen, tulee puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen.
Kristallikorut, jotka joutuvat kosketuksiin kehon kanssa, puhdistetaan ja ladataan tunteen mukaan, eli silloin kun tunnet, että korun voima alkaa väistyä.

1. 8 TAPOJA KRISTALLIEN PUHDISTAMISEEN JA LATAAMISEEN
Kristalleja voi puhdistaa ja ladata kaikilla luonnon elementeillä – vedellä, tulella, ilmalla ja maalla. Puhdistuksessa kristallin kanssa pitää puhua, sanoa ajatuksissa tai ääneen, mitä kristallilta odotat. Se tehdään sydämestä. Esimerkki anomuksesta (toiveesta, rukouksesta): ”Ole hyvä ja puhdistu ja poista kaikki tarpeeton energia. Palauta alkuperäinen olemuksesi. Lataa itseesi puhdasta valoa ja rakkautta. Kiitän sinua.”

Puhdistus- ja lataustavat:

1. Vedellä puhdistaminen
Ensimmäinen yksinkertainen ja tehokas tapa on puhdistaa kristallit vedellä. Pidä kristallia/kristalleja juoksevan, kylmän hanaveden alla 1-2 minuuttia tai tee se luonnonvedessä, esimerkiksi sadevedessä, lähdevedessä tai virtaavassa joessa.

Huomio: Pitkän aikaa ei ole suositeltavaa pitää vedessä herkän ja huokoisen mineraalikoostumuksensa vuoksi esimerkiksi seleniittiä, selestiittiä ja turkoosia, koska ne voivat menettää oman kauniin ulkonäkönsä.

2. Tulella puhdistaminen
Tuli on yksi parhaista elementeistä vanhoista energioista puhdistamisessa, jonka vuoksi tulta käytetään myös monissa muissa puhdistusrituaaleissa. Pidä kristallia kynttilän liekin kohdalla n. 10-30 sekuntia ja lausu puhdistusanomus. Tai aseta kristallit kynttilän lähelle noin 15 minuutiksi tai pitemmäksi ajaksi.

3. Auringonvalolla puhdistaminen
Aurinkoenergiakin puhdistaa kristalleja. Aseta kristallit aurinkoon noin 15 minuutiksi tai pitemmäksi ajaksi. Auringonvalolle ovat poikkeuksellisen herkkiä fluoriitit, älä pidä niitä hyvin kauan auringossa.

4. Äänellä puhdistaminen
Äänellä puhdistamiseen sopivat erittäin hyvin Tiibetin kellot eli thingshat ja äänikulhot, jotka kauniilla ylä-äänillään puhdistavat kristallit nopeasti liiasta tiedosta ja energiasta. Tätä varten aseta kristallit pöydälle ja soita kelloja kristallien kohdalla. Voit huomata, että alkuun kellot kaikuvat himmeämmin, kristallien energian järjestyessä nuo kellot alkavat soida kuuluvammin.

5. Valolla puhdistaminen
Valoenergia on universaalia kosmista energiaa, jonka korkeat värähtelyt palauttavat ja kohottavat värinää. Yksinkertaisesti aseta kristalli puhtaaseen Alkulähteestä tulevaan valoenergiaan. Halutessasi voit ottaa siksi aikaa kristallit omaan käteesi asettaen toisen kämmenen kristallin kohdalle.

6. Toisella kristallilla puhdistaminen
On kristalleja, joiden energiat sopivat toisten kristallien puhdistamiseen ja lataamiseen. Erittäin hyviä kristalleja tähän ovat seleniitti sitriini ja vuorikistalli. Aseta puhdistamista vaativat kristallit toisen kristallin päälle tai ympärille.

7. Savulla puhdistaminen
Kristalleja voi puhdistaa erilaisilla suitsukkeilla, salvian savulla tai tuoksupäreellä. Piirrä kristallien kohdalla kahdeksikon muotoisia rinkejä ja lausu puhdistusanomus. Pohjoismaisista puista kristallien ja huoneiden puhdistamiseen sopii erittäin hyvin esimerkiksi katajan savu.

8. Suolalla puhdistaminen
Täytä kulho (lasinen, keraaminen, puinen tms. luonnon materiaalista valmistettu) suolalla (esim. merisuola tai Tiibetin roosa suola) ja aseta kristallit sen päälle tai sisään. Tämän puhdistustavan jälkeen huuhtele kristallisi juoksevassa vedessä ja heitä käytetty suola ehdottomasti pois. Kaikki kristallit eivät kuitenkaan siedä suolalla puhdistamista, sellaisia ovat lapiz lazuli, malakiitti, hematiitti, opaali, pyriitti ja turkoosi. Ne voi suolalla puhdistamista varten asettaa pienempään lasikulhoon, joka puolestaan asetetaan suolalla täytettyyn isompaan kulhoon. Niin ei eivät ole kosketuksissa suolaan ja eivät vahingoitu.

Tärkeää! Riippumatta siitä, millaisia puhdistustapoja valitset, tee silloin seuraavaa: Lausu samaan aikaan puhdistamis- ja latausanomus itsellesi sopivalla tavalla. Sitten siunaa ja halutessasi ohjelmoi kristalli.

MITEN OMAT KRISTALLIT/VOIMAESINEET SIUNATAAN JA SÄÄDETÄÄN?
Kristallin puhdistamisen ja lataamisen jälkeen kristallin voisi siunata. Ota kristalli kämmeneesi ja lausu anomus. Jos sinulla on useita kristalleja, niin voit siunata ne myös yhdessä.
Esimerkki siunausanomuksesta: ”Minä siunaan sinut itseni (tai jonkun toisen nimi, jolle haluat kristallin lahjoittaa) kaikkein korkeimmaksi hyveeksi valossa ja rakkaudessa. Kiitos.”
Esimerkki säätämisanomuksesta: ”Ohjelmoin sinut … tarkoitukseen. Kiitos.”

MITEN KRISTALLEJA KANNETAAN MUKANA?
Valitse itsellesi kristalli(t) aina sisäisen tuntosi mukaan. Voit panna kivet taskuun, laukkuun, tyynyn alle, yökaappiin tai kantaa reiällistä kiveä kaulassasi. Kristalleja voi kantaa sekä yhdessä että erikseen, ne eivät häiritse toisiaan, pikemminkin ne tukevat ja voimistavat toistensa energioita. Mitä lähempänä kristallit kehoa ovat, sitä voimakkaampaa niiden vaikutus on.


Kristalleista tehdyt E&S -korut tuovat upean tunnelman ja lähettää sinulle positiivista energiaa (Kuva: ElishevaShoshana.com)

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory