Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Parempaa ja toivoa antavampaa Uutta Vuotta 2021!

Tuija Järvinen: Parempaa ja toivoa antavampaa Uutta Vuotta 2021!

OHMYGOSSIP – Talvinen tervehdykseni Kuopiosta! Siitä onkin aikaa, kun edellisen kerran bloggasin tänne.  Aiemmat blogini ovat vielä kaikki luettavissa täällä; Julkkisblogit/ Tuija Järvinen kohdasta. Blogit sisältävät tietoa muodista, terveystuotteista, matkoistani mm. Marokossa jne. Tervetuloa lukemaan niitäkin tämän uudelleen startanneen blogini ohelle (tämä on jatkoa edellisiin postauksiini), uudet lukijat ja myös tervetuloa myös entiset lukijani!


Voit nähdä kaikki viestini täältä: https://ohmygossip.nordenbladet.fi/julkkisblogit/tuija-jarvinen


Kuva: Ohmygossip Couture/Tuija Järvinen Marokossa

Lue myös:
Tuija Järvinen: Kolmas kertani Marokossa
Tuija Järvinen: Prinsessa kohtelua, matka vuoristoon, vuoristokylien elämää, lounas meren äärellä

Joulu ja uuden vuoden aatto 2020 menivät molemmat hyvin. Joulun aikaan käväisin kotonani Laukaassa viemässä lahjoja läheisilleni sekä kynttilät poisnukkuneiden omaisten haudoille. Uuden vuoden aattona vietin iltaa eräässä karaokeravintolassa ystäväni kanssa.  Koronasta huolimatta olen elänyt elämääni eteenpäin. En koe mitään pelkoa enkä hysteriaa asian suhteen. Viruksia on ollut ja tulee aina olemaan. Hygienian suhteen tulee vain olla entistä tarkempi. Myös kannattaa pitää itsestään huolta, liikkua luonnossa ilman maskeja ja syödä terveellisesti. Minä käytän lisäksi D-vitamiinia (100 mikrogrammaa) ja C-vitamiinia selä lisäksi sinkkiä. Juon myös aika ajoin inkiväärishottijuomaa. Näin pysyy virukset ja flunssat loitolla, ainakin minun kohdallani ovat tähän saakka.


2x valokuvat ovat yksityisestä kokoelmasta

Tämä vuosi 2021 on hyvin kiireinen kohdallani. Minulla on päivätyön ohella vielä kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen aineopintoja suorittamatta, sitten ovat kevään kunnallisvaalit. Minut saatiin houkuteltua mukaan Kristillisdemokraattien kunnallisvaaliehdokkaaksi. Lähdin mukaan tällä erää sitoutumattomana. Sitten yritän vielä blokata tänne joka viikonloppu vapaa-ajallani. Joten puuhaa riittää.

Kuopiossa on todellinen talvi. Pakkasta on ollut tänään -14 astetta ja lunta on aina hiihtämiseeen saakka. Todella kaunista katseltavaa tämä talvinen luonto!

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille! Jaksamista uuteen viikkoon ja halaus.

t. Tuija, ikuinen luonnonlapsi

Ps. Minulla on You Tubessa uusi kanava nimeltä: Ikuinen luonnonlapsi, tervetuloa seuraamaan. Aikomus on tehdä sinne pian uusia videoita eri aiheista.

 

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory