Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin

OHMYGOSSIP – Miljardööri Donald Trump on amerikkalainen bisnesmies, poliitikko ja tv-persoona, joka on republikaanisen puolueen presidenttiehdokas USA:n 2016 presidentinvaaleissa. Metropoli.netin saamien tietojen mukaan suosittu bloggaaja Helena-Reet Ennet on yksi Trumpin menestyksekkään kampanjan taustavaikuttajista, Metropoli.net sovittelee.

Trump julkisti virallisesti presidenttiehdokkuutensa 16.6.2015. Julkistus tapahtui New Yorkissa sijaitsevassa Trump Tower -pilvenpiirtäjässä järjestetyssä kampanjatilaisuudessa. Puheessaan Trump kiinnitti huomiota Yhdysvaltojen sisäisiin asioihin, laittomaan maahanmuuttoon, amerikkalaisten työpaikkojen menettämiseen ulkomaille, USA:n kansallisvelkaan sekä islamilaiseen terrorismiin. Trumpin kampanjan iskulauseeksi muodostui: ”Tehdään Amerikasta jälleen suuri.” Samalla Trump kertoi rahoittavansa kampanjansa itse ja julisti kieltäytyvänsä lahjoittajien ja lobbaajien rahoista.

Metropoli.net on saanut tietoonsa, että Helena-Reet Ennet oli muutaman viime vuoden ajan Trumpin Miss Universe -kilpailijoiden virallinen Skandinavian edustaja ja kuuluu nyt Trumpin kampanjan taustavaikuttajiin. “Helena-Reet Ennet on yksi Donald Trumpin kampanjan vahvoista tukijoista sosiaalisessa mediassa. Hän on yhdistänyt voimansa useiden juutalaisten järjestöjen kanssa Trumpin taustalle,” kerrotaan Helena-Reetin lähipiiristä.

Sama lähde jatkaa, että Helena-Reetillä on muutenkin läheiset suhteet Trumpin perheeseen. Helena-Reet on muun muassa nimennyt tyttärensä Ivanka Shoshanan Trumpin tyttären Ivanka Trumpin mukaan.

Helena-Reet Ennet on suosittu bloggaaja, OHMYGOSSIP-sivustojen omistaja ja Twitter-julkkis, jolla on yli 5 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Donald Trump (PA Wire/PA Images/Paco Anselmi/Scanpix)
Lähde: Metropoli.net
(artikkeli julkaistiin 31.05.2016)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory