Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Ihanaa Ystävänpäivää ja kiitokseni!

Tuija Järvinen: Ihanaa Ystävänpäivää ja kiitokseni!

OHMYGOSSIP – Tänään on virallinen Ystävänpäivä mutta itseasiassa se on jokaikinen päivä. Ystävää kannetaan sydämessa mukana aina. 

Tämän päivän hektinen elämäntahti estää meitä usein tapaamasta ystäviämme konkreetisti paikan päällä mutta onneksi on erilaisia kommunikointikanavia. On kännykät, skype, tabletit jne. Kommunikointi onnistuu maailman toiselle puolellekin vaivatta. Tärkeintä on kuitenkin se, että aika ajoin muistamme ystäviämme ja kerromme miten tärkeitä he ovat meille.

Pelkkä tekstiviestikin lämmittää saajan sydäntä. Tärkeää ei ole aina paikan päällä näkeminen eikä mikään hieno lahjakaan, vaan se muistaminen, lämmin ajatus juuri sinua kohtaan. Se lämmittää mieltä ja sydäntä. Ystävät ovat elämän suola. He auttavat jaksamaan ja tukevat meitä eivätkä jätä hädän hetkelläkään. Aitoa ystävyyttä voisi verrata avioliittoon, se kestää niin myötä- kuin vastoinkäymisetkin.

Olen kuullut, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeampi on solmia uusia ystävyyssuhteita. Tuleeko meistä kyynisempiä vai mikä voisi olla syynä tähän? Mitä kauemmin tätä elämän polkua täällä tallustaa niin toki usein saa enemmän myös huonoja ihmissuhdekokemuksia. Tärkeää on kuitenkin olla avoimin mielin ja asenne ratkaisee monesti. Meidän tulee kuunnella ihmisiä enemmän mitä sanottavaa heillä on. Kuunteleminen on hyvä taito. Silloin myös saa tietää toisesta asioita ja se auttaa ymmärtämään häntä sekä tutustut samalla häneen ihmisenä syvemmin.

Lähetetään siis tänään vähintään se ystävänpäivätekstiviesti. Se tekee varmasti sen saajan iloiseksi.

Kiitän henkilökohtaisesti kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat minua muistaneet. Minä muistan teitä vielä lisäksi tällä blogillani.

Kiitos myös kaikille niille ihmisille, jotka ovat auttaneet ja tukeneet sekä uskoneet minuun elämäni aikana. Suuri kiitos sydämellä. Ilman teitä ihania ihmisiä, elämä tuntuisi tyhjältä ja tarkoituksettomalta. Jokaisella ihmisellä pitää olla ainakin yksi hyvä sydänystävä, jolle voi kertoa ja puhua asioistaan. Jokaisen ihmisen pitää saada myös kokea rakkautta ja välittämistä. Saada kertoa hyvistä että pahoistakin tuntemuksistaan. Aito ystävä tukee toista vaikeuksien keskellä eikä jätä häntä pulaan. Hyvä ja aito ystävyys on verrattavissa miehen ja naisen väliseen avioliittoon, se kestää niin myötä kuin vastoinkäymisissäkin.

Vietä ihana Ystävänpäivä. Muista olet TÄRKEÄ!

Kiitos juuri Sinä, kun olet. Olet hyvin tärkeä elämässäni. Ilman Sinua elämäni olisi tyhjää ja tarkoituksetonta. Ihanaa Ystävänpäivää.

Halauksin, tuija <3


Tags assigned to this article:
Ystävänpäivätervehdys

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory