Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MITEN kauneusrituaalit synkronisoidaan kuun vaiheiden kanssa?

MITEN kauneusrituaalit synkronisoidaan kuun vaiheiden kanssa?

OHMYGOSSIP – Tutkit usein erilaisia horoskooppeja ja uuden ihmisen tavatessasi yksi ensimmäisistä kysymyksistäsi on: ”Mikä sinun horoskooppimerkkisi on?”. Jos niin on, tämä kirjoitus on sinua varten! Ei ole epäilystäkään siitä, että planeettojen tila vaikuttaa meihin monella tavalla.

Tässä OHMYGOSSIP’in esoteria-artikkelissa puhumme lähemmin kuusta, joka vaikuttaa sinun kauneusrituaaliesi tulokseen. Kuun kasvu vaikuttaa kauneusrituaaleihin aivan samoin kuin kasvien kasvuunkin.

Seuraavassa esitämme 3 kauneustoimintoa, jotka suoritetaan kuun eri vaiheissa:

1. Kuori ihoa täyskuun aikaan
Se on vapauttamisen aikaa sekä energeettisesti että fyysisesti. Samaan joukkoon kuuluu myös ihoon kertyneistä toksiineista vapautuminen ja uuden ihon luominen. Täyskuun aikaan suositellaan olemaan hieman kauemmin suihkussa ja suorittamaan koko vartalon kuorinta, sitten kostuttamaan ihoa voiteella tai öljyllä. Sanotaan, että täyskuun aikaan iho imee sisäänsä enemmän ravinteita. Magiaa vahvistaa puolestaan kahvi. Siksi on erityisen hyvä hieroa kehoa kahvilla (kotona tehtävä kuorinta) tai kahvin pohjalta tehdyillä tuotteilla. Esimerkiksi erittäin hyvä kahvin pohjalta tehty tuote on Virossa käsityökosmetiikkana valmistettu Elisheva & Shoshanan Kahvi ja Arganöljysaippua. Sillä on erinomaisen tehokkaat kuorivat ominaisuudet, vahva kahvipitoisuus ja lisäksi arganöljyn muodossa myös välitön kosteutus.


2. Leikkaa hiukset nuoren kuun aikaan
Siitä on puhuttu ammoisista ajoista lähtien, miten hiusten leikkaaminen oikeiden vaiheiden aikaan lisää niiden runsautta. Jos haluat, että hiukset alkaisivat kasvaa nopeammin, leikkaa ne ehdottomasti nuoren, kasvavan kuun aikaan. Jos haluat, että hiukset kasvaisivat hitaammin, leikkaa ne vähenevän kuun aikaan.

3. Tee nuoren kuun aikaan manikyyri
Sinulla on heikot kynnet ja ne murtuvat helposti? Niiden kasvulle vauhdin antamiseksi ja niiden vahvistamiseksi manikyyri kannattaa tehdä nuoren kuun aikaan. Nuoren kuun aikaan veto on voimakkainta ja se saa energiat liikkumaan.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory