Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

TEETKÖ sinäkin suihkussa käydessäsi niin? Tutustu näihin NELJÄÄN virheeseen!

TEETKÖ sinäkin suihkussa käydessäsi niin? Tutustu näihin NELJÄÄN virheeseen!

OHMYGOSSIP – Suihkussa käyminen tuntuu täysin yksinkertaiselta toiminnalta – astut suihkun alle, peseydyt, huuhtelet saippuan pois ja kuivaat itsesi. Yllättävästi se ei olekaan niin yksinkertaista ja monet ihmiset tekevätkin pesurituaalissaan virheitä, kertoo Huffington Post.

Aivan, pesutoiminnot eivät olekaan niin yksinkertaisia, kuin miltä päällisin puolin näyttävät. Tohtorit Heather Woolery-Lloyd ja Heidi Waldorf luettelevat, mitkä ovat 4 yleisintä virhettä, joita suihkussa käytäessä tehdään.

1. Olet pitkään kuumassa suihkussa
Woolery-Lloydin mukaan liian pitkään kuuman veden suihkuttaminen iholle poistaa viimeisenkin luonnollisen rasvan, joka puolestaan johtaa ekseemoihin ja kutinaan. Hän suosittelee käymään pesussa nopeasti ja käyttämään kuuman veden sijasta lämmintä.

2. Käytät pesugeeliä, joka vaahtoaa liikaa
Mitä enemmän vaahtoa ja kuplia saippua aiheuttaa, sitä enemmän myös luonnollista rasvaa iholta poistuu. Saippuan sisältämä pinta-aktiivinen aine muuttaa ihon kuivaksi. Vaihda pesuaine johonkin, jossa on miedompi vaikuttava aine. Vaahdoton, hellävarainen, tuoksuton ja allergiavapaa on esimerkiksi testattu ja laadukas pohjoismainen Elisheva & Shoshanan ”Voikukka- ja vuohenmaitosaippua”.

3. Et huuhtele pesuainetta iholta kokonaan pois
Molemmat asiantuntijat sanovat, että jos pesuainetta ei huuhdella iholta huolellisesti pois, iho ärsyyntyy ja kuivuu. Riippuu tietysti pesuaineesta, mutta osat voivat jäädä iholle tekemään pahojaan.

4. Kuivaat ihosi hankaamalla, sen sijasta, että tupsuttaisit
Sillä miten ihosi kuivaat, on hyvin tärkeä rooli. Tupsuttelu auttaa lievittämään ihon kuivuutta. Luonnollisesti myöhempi voitelu on joka tapauksessa tärkeää.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory