Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pitkät, tummat, tuuheat RIPSET – niistä jokainen nainen haaveilee. Miten saada sellaiset?

Pitkät, tummat, tuuheat RIPSET – niistä jokainen nainen haaveilee. Miten saada sellaiset?

OHMYGOSSIP – Silmät ja ripset ovat hyvin herkät ja reagoivat pölyyn, saastuneeseen ilmaan ja meikkiin. Niistä voi aiheutua silmiin tulehdus ja ripset voivat muuttua himmeiksi ja elottomiksi. Miten sellaista voi välttää?

OHMYGOSSIP on koonnut teille Hollywoodin kaunottarien kehumat ns. ”tähtien kauneusvinkit”, jotta voitte pitää ripsenne aina lumoavina ja kauniina!

NR0 1 – NUKU YÖSI ILMAN MEIKKIÄ
Meikki tulee ehdottomasti poistaa illalla ja vain erityisaineita käyttäen. Rasittuneita ripsiä pitäisi yötä varten kostuttaa vähärasvaisilla voiteilla, vitamiineja sisältävillä palsameilla tai erityisillä öljyillä. Poikkeuksellisen hyvin ripsiin vaikuttaa risiiniöljy, mutta älä odota tuloksia yhdessä yössä – sitä tulee käyttää monta viikkoa yhtä mittaa ja vasta sitten tulos on nähtävissä.

Tonicilla kastellut pumpulitukot tulee asettaa muutamaksi minuutiksi yläluomen ripsille ja alaluomelle, ripsien alapuolelle. Sitten pehmennyt ripsiväri pitää varoen poistaa pumpulilla. Toimintoa tulee jatkaa, kunnes pumpuli jää täysin puhtaaksi. Samalla tulisi välttää silmänympäryksen ihon hankaamista. Ennalta ehkäiseviä ripsille tarkoitettuja palsameja tulisi alkaa käyttää ensimmäisten ryppyjen ilmestyessä. Kun rypyt ovat jo syntyneet, tulee suosia voiteita, jotka sisältävät A- ja B-vitamiineja ja liposomeja.

NRO 2 – VALITSE LAADUKAS RIPSIVÄRI
Ripsiväriä valittaessa, varsinkin heikoille ja hennoille ripsille, kannattaa kiinnittää huomiota sen laatuun ja ainesosiin. Ripsivärin pitäisi mielellään sisältää kastoriöljyä. Se ravitsee ja kosteuttaa ripsijuuria ja stimuloi niiden kasvua. Lisäksi värin pitäisi sisältää keratiinia, joka peittää jokaisen ripsikarvan herkällä suojakalvolla. Ripsiväripakkauksessa tulee ehdottomasti olla merkintä siitä, että valmiste on läpäissyt oftalmologisen tarkastuksen. Herkkien silmien, huonon näön ja piilolinssien käytön yhteydessä tulee valita ripsiväri, jossa on ”herkkien silmien” merkintä tai merkintä ”ilman säilytysaineita ja aromiaineita”. Ripsiväri tulisi vaihtaa kerran kuudessa kuukaudessa.

NR0 3 – KÄYTÄ RIPSIGEELIÄ
Viimeisten vuosien keksintö – läpinäkyvä geeli tummille ripsille, jotka vaativat vain hieman ”silausta” ja suurentamista. Tätä geeliä kannattaa kaikkien ”tavallisten” ripsien omistajien käyttää alustana ripsivärin alla.

NRO 4 – HARKITSE TEKORIPSIEN ASENTAMISTA
Jos tavallinen ripsiväri ei kuitenkaan auta ja ripset ovat edelleen ohuet, ongelman voi ratkaista tekoripsien avulla. Niitä valmistetaan erityisesti käsitellystä hevosen jouhesta tai silkistä. Pienet karvarivit liimataan erityisen liiman avulla ripsien pituuden mukaan. Tekoripsiä ei voi erottaa luonnollisista ripsistä ja ne ovat täysin vaarattomia – omat ripset eivät kärsi, kun ”päälle asettuja” ripsiä ei revitä pois ja silmiä ei hangata… Näyttävät tekoripset liimataan vain yläluomille. Ripsen voi peittää niillä koko pituudelta, mutta voi myös vain nurkista. Tekoripset naamioivat loistavasti veltostuneet luomet ja muuttavat silmät huomiota herättäviksi ja ilmeikkäiksi. Niiden ”elinikä” on 2-3 viikkoa ja sen jälkeen tulisi tehdä ripsihuolto. Muuten, yhtä kauan elävät myös luonnilliset ripset, jotka kasvavat ja putoavat kuten hiuksetkin. Tekoripsien mukana elämäntapa ei muutu. Ne eivät pelkää vettä ja kestävät kaikenlaista meikkiä ripsiväriä lukuun ottamatta. Kosmetiikan pois pesuun tulee kuitenkin käyttää öljyttömiä aineita, sillä öljypohja liuottaa liimaa. Samasta syystä ei tekoripsiin saa sattua voidetta.

NRO 5 – MEIKKAA OIKEIN
Miten ripset meikataan oikein? Ensin ripsistä tulee poistaa paperipyyhkeellä voiteen jäänteet. Jos sinulla ei ole kovin kaarevat ripset, niin ehdottomasti taivuta niitä ja huolehdi siitä, että taivuttimen kumiosa on pehmeä, muuten se voi vahingoittaa ripsiä. Tuuheuden lisäämiseksi värjää ripset siksak-liikkein, aloita niin läheltä juurta kuin voit. Anna ripsivärin kuivua 20 sekuntia, värjää varoen uudelleen vain ripsenpäät, anna uudelleen kuivua ja levitä viimeinen kerros juurista aloittaen. Jos ripsiin aiheutuu palasia, kampaa ne ripsiharjalla auki. Ja niin oletkin saanut ihmeelliset ripset.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory