Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KAMPAUSTA MUUTTAMALLA – muut myös elämääsi. KATSO, minä päivänä tulisi käydä kampaajalla

KAMPAUSTA MUUTTAMALLA – muut myös elämääsi. KATSO, minä päivänä tulisi käydä kampaajalla

OHMYGOSSIP – Hiuksia on jo muinaisista ajoista lähtien pidetty (elämän)voiman, vahvuuden ja kauneuden tunnuksina. Hiuksia pitää hoitaa. Ne kasvavat melko hitaasti ja niillä ei ole ainoastaan esteettinen tehtävä. Hiukset ovat ihmiskeho luonnollisia antenneita.

Hiukset ovat meidän kosmisen voimamme lähde. Muista – muuttamalla kampaustasi muutat koko elämääsi!

Magia väittää, että jos hiuksille tapahtuu jotakin, se muuttaa sen näkymättömän joen kulkua, joka pesee meitä bioenergeettisillä aalloilla. Siksi kaikenlainen hiuksiin suuntaan tai toiseen kohdistuva vaikutus voi muuttaa ulkonäkömme lisäksi koko elämäämme.

Ettet kaljuuntuisi varhain tai menettäisi suojelusenkeliäsi, noudata hiuksia leikattaessa varokeinoja. Sinun tulee selvästi tietää, milloin ja miksi leikkaat hiuksesi.

Ensimmäinen sääntö:
Et saa uskoa hiuksiasi kenenkään sattumanvaraisen hoitoon. Ihminen, joka leikkaa hiuksesi, muuttaa biokenttääsi. Kampaajalle tullessa valitse nykyaikaisen kampauksen lisäksi energinen ja iloinen kampaaja, niin elämäsi muuttuu kampauksen myötä paremmaksi.

Mitä vanhempi kampaaja on, sitä voimakkaampi hänen vaikutuksensa hiuksiisi on. Jos olet itsenäinen henkilö, olet tottunut ratkaisemaan ongelmasi itse ja et pidä siitä, että jokin estää toteuttamasta niitä, valitse joko ikäisesi tai sinua nuorempi kampaaja.

Jos sinulla on tuntemattomasta säännöllisesti epäonnea, on järkevää valita hyvin vanha kampaaja, silloinkin, kun hänen tekemänsä kampaus tulee sinulle kalliiksi. Kampaajalla käynnin jälkeen elämäsi kuitenkin muuttuu äkillisesti.

Toinen sääntö:
Parempi on välttää hiusten leikkaamista itse. Tämä on ”taikauskoa”, jota ihmisten on hyvin vaikea kitkeä. Miten vahva ja voimakastahtoinen ihminen onkin, hänen on hyvin vaikeaa korjata omaa biokenttäänsä.

Kolmas sääntö:
Uskotaan, että on parempi, kun kampauksesi tekee saman sukupuolen edustaja. Hiusten leikkaamisen aikana eteeriset, astraaliset ja mentaaliset biokenttäsi muuttuvat ja sen seurauksena altistumme helposti muiden ihmisten vaikutukselle.

Siten, jos pidät toista sukupuolta olevasta kampaajasta, se voi aiheuttaa ongelmia henkilökohtaiseen elämääsi.

Neljäs sääntö:
Jos haluat, että hiukset kasvaisivat leikkaamisen jälkeen nopeammin, sinun tulee leikata hiuksesi kasvavan kuun ajasta täysikuun aikaan.

Jos haluat, että hiukset muuttaisivat hieman ominaisuuksiaan – esimerkiksi et ole tyytyväinen siihen, että ne ovat sekaisin ja tottelemattomat, sinun pitäisi mennä kampaajalle vähenevä kuun aikaan. Sellaisen kampauksen jälkeen hiukset tosin kasvavat takaisin hyvin pitkään. Vähenevän kuun aikaan on hyvä tehdä kampaus myös silloin, kun haluat siirtää hiustenlähtöä eteenpäin ja vahvistaa hiusjuuria.

Vanhan ajan maagien neuvo:
Jos sairastut, leikkaa hiusten latvoja siten, että sairaudesta johtuva kielteinen energia katoaisi leikattujen hiustenlatvojen mukana ja keho voi helpommin puhdistua.

Viides sääntö:
Hiuksia ei saisi leikata tiettyinä päivinä, jotka ovat 9., 15., 23. ja 29. päivä (kuun luomisesta alkaen), samoin auringon- ja kuunpimennyksen päivänä. Sellaiseen aikaan suoritettujen toimien jälkeen voit sairastua tai, kuten ennen vanhaan sanottiin, ”leikata järkesi pois”.

Kuudes sääntö:
Ennen ajan varaamista kampaajalle selvitä itsellesi, miten haluat omaa elämääsi muuttaa!

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory