Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

7 MIEHEKÄSTÄ elettä, joita naiset haluavat nähdä enemmän

7 MIEHEKÄSTÄ elettä, joita naiset haluavat nähdä enemmän

OHMYGOSSIP – Millainen nainen ei haluaisi itselleen miehekästä, kohteliasta, huolehtivaista, luotettavaa, empaattista ja ymmärtävää miestä? Jos et ole yksinäinen poikamies, niin todennäköisesti oletkin ihmeellinen poikaystävä, loistava treffikumppani tai rakastava puoliso. Mutta silti sellaiset tapaukset, joissa vuosia ikään kuin onnellisena yhdessä asunut pari eroaa, ovat yleisiä.

Mitä naiset haluavat? Tavallisesti naiset sanovat, mitä haluavat. Ja uskokaa, että vaikka teistä jokin pikkutoive voi vaikuttaa turhana, sillä on naiselle SUURI merkitys. Mutta millaisia ovat eleet, joita naiset kumppaniltaan salaa (hiljaisesti) odottavat?

1. SUUDELMA
Mikään ei saa naisia tuntemaan lämpimämmin ja kotoisemmin kuin hyvästelysuukko aamulla ennen töihin menoa tai tervehdyssuukko kotiin saavuttaessa. Suudelmalla mies viestii sanaakaan lausumatta naiselle, että on mielissään nähdessään hänet tai että ikävöi häntä. Todellinen helmi pareille, jotka ovat ääneen tunteiden ilmaisemisessa hillitympiä. Hieno perinne on myös illan ”hyvää yötä -suukko” tai lentosuukot. Suukkoja ei ole koskaan liian paljon!

2. HALAAMINEN
Miehet, halaus ja hellittelyjä naisille! On tieteellisesti todistettu, että halaaminen laskee stressiä ja lisää kehossa hyvinvointihormoni oksitosiinin määrää. Suukot otsalle, poskelle, nenälle. Naiset eivät tarvitse täysillä kierroksilla lemmiskelysessiota tunteakseen itsensä halutuiksi. Usein suositetaan juuri pieniä pusuja, jotka osoittavat, että mies haluaa pitää naista lähellään ja ei suunnittele vain seksiä. Halaukset ja kainalossa pitäminen ovat intiimisiä, mutta seksuaalisia ja tarjoavat naisille läheisyyttä. Kainalossa pitäminen ”jälkihoitona” on naisille erityisen tärkeää seksin jälkeen, se näyttää kumppanin kiintymystä ja halua olla yhdessä.

3. KUKAT, PIENET LAHJAT, LÄMMIN VIESTI
Pienet asiat ovat ne, jotka osoittavat naiselle, että mies ajattelee heitä, silloinkin kun se oli vain kymmeneksi sekunniksi. Epäilemättä yksikään nainen ei sano kukkakimpulle ”ei”. Pieni muistaminen riittää – esimerkiksi kaupasta jotain naisen suosikkia tuominen tai ystävällinen viesti, jos satutte oleskelemaan erillisissä tiloissa.

4. KOHTELIAISUUDET
Ilmaisut, kuten ”näytät tänään hyvin kauniilta”, voivat johtaa sinut pitkälle. Suuri osa naisista kiinnittää paljon huomiota ulkonäkönsä yksityiskohtiin, kuten meikkiin, hiuksiin, kynsiin jne. Naiset, joka eivät tee sitä, suuntaavat energiansa johonkin muuhun – osaa huomata se! Kun olet kumppanisi huomioon ottava ja esität hänen näkemästään vaivasta kohteliaisuuksia, annat heille ilon tunteen ja tiedostat samalla itsellesi, että he tekivät sen myös osittain tai kokonaan sinua ajatellen.

5. PÄÄLLYSTAKIN YLLE AUTTAMINEN, AUTON OVEN AVAAMINEN
Takin yllä auttaminen ja auton oven avaaminen voivat olla viimeisimpiä ritarillisuuden jäänteitä, jotka sopivat myös nykyisenä naisten tasavertaisuuden aikakautena. Näissä eleissä voi olla myös yllätystekijä naisille, sillä he eivät välttämättä odota sitä – ne tekevät miehestä herrasmiehen ja saavat naisen tuntemaan itsensä daamiksi. Jos ette tee niin päivittäin, niin tehkää ainakin suurempina merkkipäivinä tai teatteri-iltoina. Se tuo aivan kuin juhlallisuutta ja nostaa varmasti jokaisen naisen mielialaa!

6. ANNA NAISELLE AIKAA LEPOON JA ”HÄNEN OMAAN AIKAANSA”
Ehkä tunnette, että haluaisitte olla koko ajan yhdessä, mutta jokainen ihminen tarvitsee myös omaa aikaansa. Aikaa, jolloin hän on aivan yksin. Tee suunnitelmasi se mielessä pitäen. On hieno kohteliaisuus myös antaa naisen jonain aamuna nukkua pitkään, kunnes yllätät hänen aamukahvilla ja ohukaisilla.

7. OJENNA NAISELLE KÄSI
Naiset sulavat, kun tuntevat, että mies haluaa tarjota heille suojaa ja on kaikin puolin hyvin kasvatettu. Riittää, että olette kohteliaita asettamalla kätenne naisen alaselälle tai ottamalla heitä kädestä kiinni ohjaten heidät kansanjoukon läpi. He tuntevat miehen huolenpitoa ja paikalla oloa sekä fyysisesti että henkisesti.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory