Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MITÄ VARPAAT terveydestäsi kertovat ja millaisen sanoman sisältävät sukat

MITÄ VARPAAT terveydestäsi kertovat ja millaisen sanoman sisältävät sukat

OHMYGOSSIP – Olet varmasti kuullut, että paljasjaloin on hyödyllistä kulkea ja jalkakylvyt virkistävät verenkiertoa. Jalkaterä vaikuttaa todella paljon ihmisen yleiseen terveystilaan. Jalkaterä on täynnä refleksipisteitä, joiden kautta elinten toimintaa voi tehostaa, kehon jännityksiä lievittää ja vointia parantaa. Varpaanväleissä heijastuvat ihmiskehon virukset ja varpaanvälejä hierottaessa voi vaikuttaa jopa kuulo- ja näköelimiin.

Isovarvas on isä, toinen varvas on äiti, kolmas varvas olet sinä itse, neljäs varvas on sukulaiset ja viides varvas tuttavat ja ystävät. Jos isovarpaan osalta on ongelmia, kannattaa tarkastaa omat suhteet ja tunteet isään liittyen. Samat päätelmät voit tehdä muista varpaista vastaavin perustein.

Isovarvas on yhteydessä päähän ja maksaan. Elimistöön jääneet kuona-aineet rasittavat maksaa. Jos henkilön isovarvas pyrkii ylöspäin, hän on stressissä, ja jos varpaankynnet ovat taivaan suuntaan pystyssä, päässä on paljon kielteistä energiaa.

Toinen varvas on yhteydessä vatsaan ja hermoihin. Kauan kestävä hermostunut tila voi aiheuttaa mahahaavoja, kaasuja ym. Myös henkilön yritteliäisyydestä saa aavistuksen: sitä, jolla toinen varvas on heikko ja kitukasvuinen, ei kannata ottaa liikekumppaniksi.

Kolmas varvas on epäsuorasti yhteydessä immuunijärjestelmään ja juuri se pitää kätemme ja jalkamme lämpiminä ja antaa elinvoimaa.

Neljäs varvas liittyy keuhkoihin, suolistoon ja sappeen. Jos neljäs varvas on käyrähkö/ongelmallinen – se osoittaa, että henkilöllä on ongelmia suoliston suhteen. Sappisairaudet tekevät aggressiiviseksi, keuhkovaivat synkkämieliseksi.

Pikkuvarvas on yhteydessä munuaisiin ja virtsarakkoon, samoin se liittyy monenlaisiin pelkoihin. Nämä pelot liittyvät usein lapsuuteen. Aran tai pelokkaan ihmisen pitäisi stimuloida (hieroa) pikkuvarvastaan.

Mitä voit itse oman terveytesi parantamiseksi tehdä?
Parit voisivat iltaisin televisiota katsellessa hieroa toistensa jalkoja. Se on intiimi ja henkisesti lähentävä toiminto, joten vaikutus on monipuolinen – se tekee hyvää sekä keholle että sielulle. Jos suhteessa olevat henkilöt eivät koskettele toisiaan riittävästi, siitä aiheutuu ahdistusta ja kertyy stressiä. Kaikenlainen miellyttävä kosketus laskee jo sinällään jännitteitä.

Mitä sukkasi kertovat sinulle?
Sukat kuluvat aina sieltä, missä elimistö antaa viestin. Esim. kantapäästä hermostuneilla ja rauhattomilla henkilöillä, mutta myös niillä, joilla on ongelmia munuaisten ja virtsarakon osalta. Isovarvas kuluttaa reiän niiden sukkiin, joiden aivot työskentelevät liian intensiivisesti. Liiallinen työnteko, stressi, alkoholiongelmat ja maksasairaudet antavat itsestään merkkejä, kun sukat kuluvat isovarpaan juuressa reikäisiksi. Sukan likaantunein kohta näyttää, missä jännitykset ovat kaikkein suurimmat. Samaa osoittaa myös kenkien kuluminen.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory